Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Το χρέος της Νέας Δημοκρατίας προς τις τράπεζες είναι σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, ακριβώς 381.296.262,32 ευρώ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "247 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΜΟΚΡ ATIA NEA ΔΕΝ ΠΑΗΡΩΝΟ nd.gr gr ΕΝΩ H ΝΔ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ το 2011 ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ..." 

Τα τελευταία δύο χρόνια όχι απλά δεν μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε μερικές δεκάδες εκατομμύρια.Η Νέα Δημοκρατία ενώ καταδικάστηκε με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (εμπορικό τμήμα) την 1η Ιουνίου 2018...

να καταβάλει δάνεια ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ εντόκως, συν τους τόκους υπερημερίας που σύμφωνα με υπολογισμούς το συνολικό ποσό ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια, ενώ τα άμεσα απαιτητά κυμαίνονταν στα 30 εκατομμύρια, η υπόθεση έγινε αβαβά.

Δέστε τι μας λέει ο Πάρις Κουρτζίδης για αυτό το αβαβά.
«Γιατί τότε (2018) η τράπεζα Πειραιώς, που βάζει μπροστινούς κάποιους Πάτσηδες ή και συγγενείς πολύχρωμων ή συγκεκριμένα γαλάζιων υπουργών, όπως η σύζυγος τού Kostas Tsiaras II ή και διάφορους βουλευτές Καππάτους, να κάνουν τα κοράκια... στους πολίτες, δεν έκανε καμία κατάσχεση στη ΝΔ για πάμπολλα εκατομμύρια ευρώ.
Γιατί ο Kyriakos Mitsotakis δεν είναι έντιμη δημοσιογράφος - συνταξιούχος, όπως η #Κολοβού
Γιατί ο Μητσοτάκης δεν είναι ένας οποιοσδήποτε -άλλος- πολίτης, ή γονέας ή και κηδεμόνας ΑΜΕΑ, ούτε ένας περήφανος μεροκαματιάρης Πόντιος, αληθινός μαχητής της ζωής
Διαβάστε λοιπόν στα παρακάτω link δημοσιευμάτων του 2018, αν και οι σχετικές καυτές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ μου έχουν ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2017, δηλαδή αρκετά πριν γίνω ιδρυτής - πολιτικός αρχηγός της Ελληνικής Ανατροπής, που ως ξεκάθαρη πηγή τους αναφέρουν τα σχετικά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ διά χειρός μου στο Piperata.gr (www.piperata.gr - τις επόμενες ημέρες επιστρέφει το ίδιο δυναμικά), για να δείτε τα δύο μέτρα και δύο σταθμά... Αλλά και πως λειτουργεί το επιτελικό παρακράτος σε αγαστή συνεργασία με τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, τα εγχώρια και εξωχώρια κοράκια, τους κρυφούς εμπλεκόμενους ολιγάρχες-νταβατζήδες, αλλά και τα funds:
4. https://www.anixneuseis.gr/%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B4%CE.../
Πάρις Κουρτζίδης - Πρόεδρος ΕΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive