Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Φίλοι αναγνώστες, σήμερα δεν θα κάνουμε ΚΑΜΙΑ άλλη ανάρτηση. Αφιερώνουμε τη σημερινή μέρα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον φίλο επιστολογράφο.Διαβάστε κι εσείς!!

Σημ.ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, να μεταφέρετε αυτό το μήνυμα ΟΠΟΥ μπορείτε.
ΑΥΤΗ είναι η αποστολή των blogg, να λύνει προβλήματα, όχι να ασχολείτε με το ποιό ξέκωλο πηδιέται με ποιόν και ποιός έκανε τις περισσότερες αναρτήσεις.
ΕΔΩ είναι η φωτιά και καλούμαστε να τη σβύσουμε.

Αλλοιώς να πάμε σπίτια μας να κάνουμε ότι κι ο Καραμανλής.
Να παίζουμε nidendo.

Για να σας δω, πόσο πιστεύετε ΟΛΟΙ σ` αυτά που λέτε και δεν είσαστε ΙΔΙΟΙ μ` αυτούς που τα ψέλνετε καθημερινά.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
*******************************************************
Το e-mail του αναγνώστη ΟΛΩΝ μας!!
"Αγαπητοί φίλοι του skeftomasteellhnika, στέλνω σε σας αυτο το e-mail, γιατί πιστεύω ότι είσαστε ενα απο τα πιο ευαίσθητα, blogs.

Και δεν το λέω για γλύψιμο αλλά και οι συνδέσεις με άλλα Blogs είναι πολύ καλή γιατί έμαθα και πηγαίνω στο troktiko, Ellinon Afypnisis kai zougla.gr κ.λ.π., για να έχω μια καθημερινή εικόνα που οι ειδήσεις δεν μπορούν να καλύψουν στην θεματολογία τους.
Το θέμα που σου γράφω και με θλίβει πραγματικά είναι οτι σήμερα μετά την εκπομπή του Χαρδαβέλλα για τα εγκλημάτα των Τούρκων μόνο που δεν έκλαψα, και το χειρότερο είναι οτι δεν φταίνε οι Τούρκοι αλλά οι Έλληνες πολιτικοί, γκρίζοι δούλοι όπως τους αποκαλούμε στην παρέα μου, μια παρέα 7 ατόμων όπου εργάζονται μόνο οι 2 και αυτό με πολιτικό μέσο του μπαμπά.
Είμαι 31 χρονών και πραγματικά δεν θεωρώ οτι φταίνε οι άλλοι για τα χάλια της Ελλάδας μας, 1,5 χρόνο προσπαθώ να βρω δουλειά και το μόνο που συναντώ είναι χλευασμό για το πτυχίο μου (Δασολογίας) και οτι οι Έλληνες δεν μπορούν να δουλέψουν(ναι, ψάχνω ακόμα και δουλειά εργάτη, έχω εργασθεί σε Ελληνική βιοτεχνία στη Θεσσαλονίκη για 5 μήνες ανασφάλιστα βέβαια) και οτι στα 31 χρόνια δεν έχω εμπειρία στη θέση ή οτι είμαι πολύ μεγάλος.
Νομίζεις οτι θα βελτιωθεί τίποτα ποτέ στην Ελλάδα που ζούμε, εγώ και οι άνεργοι φίλοι μου που συντηρούνται απο τους γονείς τους όχι γιατί όχι γιατί φταίνε πάντα οι άλλοι αλλά γιατί οι ίδιοι οι Έλληνες αποτελούνται απο καφρίλα και μόνο.
Έχω πάει σε συνέδρια στο εξωτερικό και είδα οτι εκεί εσύ φοβάσαι τους ντόπιους και όχι οι ντόπιοι εσένα(Γερμανία-Ισπανία).
Δυστυχώς δεν έχουμε κάποια διέξοδο να φύγουμε απο την Ελλάδα γιατί μόνο πληγές μας ανοίγει και ενώ είμαστε σε μια αποδοτική φάση απο άποψη ηλικίας βρισκόμαστε στο περιθώριο.
Ακόμα και όταν ήμουν στρατό στα Ρίζια η μονάδα λόγω έλειψης μπαταριών είχε παροπλισμένα 4 πολυβόλα για 6 μήνες.
Αυτή είναι η Ελλάδα που πονάμε όλοι εμείς.
Δεν γίνεται να υπάρχει σύλλογος για να οργανωθούμε?
Να γίνουμε πολλοί, να εργασθούσμε για το τόπο που μόνο δάκρυα μας έδωσε με την αναξιοκρατία και την ανικανοτητά του?
Υπάρχει ελπίδα? γιατί πραγματικά την έχω χάσει και έχω αρχίσει να λέω οτι οι Ελληνες δεν άξιζαν την ελευθερία τους αλλά να είναι σκλάβοι στους Τούρκους?.
Έχω άπειρα παραδείγματα π.χ. απο την διπλανή οικοδομή ο ιδιοκτήτης που μετακινεί τους κάδους σκουπιδιών σε άλλη οικοδομή για να μην έχει σκουπίδια μπροστά του, μέχρι την μαγκιά και κλανιά του Έλληνα που δεν πληρώνει κοινόχρηστα γιατί δεν γουστάρει ενώ ζει σε πολυκατοικία.
Αυτή είναι η Ελλάδα που πολέμησαν οι προγόνοι μας ( ο παππούς μου γύρισε νικητής απο το αλβανικό μέτωπο αλλά η Ελλάδα δεν πήρε πίσω τα εδάφη της ενώ ο άλλος παππούς μου εκτελέστικε απο Γερμανούς).
Τι είναι η Ελλάδα που ζούμε?? ΄
Ενας τόπος αχάριστων και άχρηστων ανθρώπων....
Δυστυχώς δεν υπαρχει ελπίδα και όχι μόνο δεν πρόκειται να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά θα δούμε και το χαμό των παιδιών των αδιάφορων Ελλήνων-κρατικοδίαιτων βολεμένων που αδιαφορούν γιατί περνάνε καλά.
Είναι ένα μήνυμα απελπισίας απο 5 άνεργους απο τη Θεσσαλονίκη που δεν πιστεύουν σε τίποτα πλέον και οτι η Ελλάδα και οι Έλληνες θα χαθούν πλέον μια και για πάντα προς χαρά των εχθρών τους.
Τα στοιχεία μου είναι Χρήστος Πα.............ος για να μην νομίζεις οτι είναι απλά ένα ανώνυμο mail και το τηλ. μου 697 ............3 και ζω στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα στο κέντρο.
Συνεχίστε τη προσπάθεια μήπως μελλοντικά γίνει κάτι και σωθεί αυτός ο αιματοβαμένος τόπος που μόνο δυστυχία προκαλεί στα παιδιά των Ελλήνων".
{Σημ.Τα πλήρη στοιχεία του φίλου στη διάθεση παντός ενδιαφερομένου}
***********************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:
Συνέλληνα Πατριώτη,
δεν υπάρχουν λόγια συμπαράστασης που μπορούμε σου απευθύνουμε. Ζούμε στην ΙΔΙΑ Πατρίδα, καθημερινά βιώνουμε απάνω μας, δίπλα μας, στην οικογένειά μας, στους φίλους μας τα ΙΔΙΑ απάνθρωπα γεγονότα.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ που εμείς οι μεγαλύτεροι, σας οδηγούμε στην απόγνωση, γιατί κάναμε το ολέθριο λάθος να πιστέψουμε τα "ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" και απλώς φορτώναμε με ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ τα πολιτικά τζάκια. Κάψαμε έτσι τις ελπίδες ΣΑΣ και τα οράμματά ΣΑΣ.
Δηλητηριάσαμε με τις δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις την ψυχή σας. Κάναμε λάθος φίλε μου.
Το πληρώνουμε ΤΩΡΑ εμείς και καλά παθαίνουμε γιατί φταίξαμε που τους πιστέψαμε, όμως μαζί μας πληρώνετε κι εσείς που δε φταίξατε σε τίποτα! Ευχόμαστε, εσείς οι νέοι να μην κάνετε τα ΙΔΙΑ λάθη, διδαχθείτε απο τα δικά μας, παλέψτε για μια Ελλάδα ΛΕΥΤΕΡΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ, για τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αυτά που περνάς σήμερα εσύ και όλοι οι νέοι θα περάσουν, θα αφήσουν τις πληγές τους, αλλά θα περάσουν.
Και οικογένειες θα κάνετε και θα προκόψετε.
Αυτό που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ξεχάσετε και να αφήσετε στην άκρη είναι η ελπίδα και το όρραμα, να μην βρούν τα παιδιά σας, ότι εμείς αφήσαμε σε σας.
Δηλ. την απελπισία και την αβεβαιότητα.
Σας εκλιπαρώ μην κάνετε τα ΙΔΙΑ λάθη.
Όπου ακούτε τη λέξη ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, κάντε το σταυρό σας, την προσευχή σας και απομακρυνθείτε ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!

Απο εμάς δεχθείτε το μόνο που μπορούμε τώρα να σας προσφέρουμε, μια μεγάλη ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
*****************
ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΑ BLOGG:

1)"STOXASMOS-POLITIKH"Ένα e-mail αναγνώστη . . . του blog : "Σκεφτόμαστε Ελληνικά"
*************************
2)"ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ" :ΠΡΟΣ..... ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕΣ.....ΜΕ ΤΑ "ΔΗΜΟΣΙΑ"........ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!!!!!


3) Αναρτήθηκε από Citypress-gr.blog

Φίλοι αναγνώστες, σήμερα δεν θα κάνουμε ΚΑΜΙΑ άλλη ανάρτηση. Αφιερώνουμε τη σημερινή μέρα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον φίλο επιστολογράφο.Διαβάστε κι εσείς!!

4)......cafe art
Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ....έγινε γράμμα προς ΟΛΟΥΣ


5) TAXALIA TO NO 1 BLOGG ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Mια επιστολή απόγνωσης από τη Θεσσαλονίκη


6) Give me strength!.
anopetra2@gmail.com
Υπάρχει ελπίδα? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

7)Iraklio web radio
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΛΑ ...ΣΥΓΚΛΟΝΙΤΙΚΟ
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ! ! !
Ένα e-mail αναγνώστη . . . του blog : "Σκεφτόμαστε Ελληνικά"


8)"ellinaspatriotis9"
Φίλοι αναγνώστες, σήμερα δεν θα κάνουμε ΚΑΜΙΑ άλλη ανάρτηση.

9)http://ekati-e.blogspot.com/ ανήρτησε όλο το θέμα

12 σχόλια:

  1. Απο την ναυτεμπορική

    **** Ένας αστεροειδής που αρχικά φαινόταν τελείως «άκακος», τελικά αποδείχτηκε ότι έχει ορισμένες πιθανότητες να προσκρούσει στον πλανήτη μας μετά από 160 χρόνια.

    Ο αστεροειδής 1999 RQ36 ανακαλύφθηκε πριν μια δεκαετία και τότε δεν θεωρήθηκε ότι αποτελεί πρόβλημα, όμως οι νέες εκτιμήσεις αναβάθμισαν την εν δυνάμει απειλή του, καθώς υπάρχουν μία στις 1.400 πιθανότητες να χτυπήσει τη Γη μεταξύ των ετών 2169 – 2199. ****

    Αυτή είναι η πραγματική τρομοκρατία. Πόλεμοι και φήμες καταστροφής. Ότι πρέπει για να αποπροσανατολιστούν τα γίδια απο την μεγάλη σφαγή. Και οι αγορές συνεχίζουν το πάρτυ. Μπεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδιο κανανε με το πετρέλαιο(Peak Oil), τα τρόφιμα και τις επιδημίες. Όλα συντονισμένα με τις αγορές. Απίστευτο έ? Σας το ξανάπα όμως, ο λιγότερο χαζός κινεί τα νήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέλληνα μην περιμένουμε απο κανένα τίποτα,αυτοάμυνα και αυτοοργάνωση, μην απογοητεύεσαι,πάλεψε πιό έξυπνα.Στην Πύλο ήρθε πολυμελής οικογένεια Πολωνών με παιδί ανάπηρο, μαζευαν ελιές. Σήμερα έχουν αγοράσει και δικάτους χτήματα. Είστε τόσοι φίλοι ενωθείτε. Οργανωθείτε, φτιάξτε συνεργείο εργατικό, φύγετε απο περιοχές με μεγάλη ανεργία, η Ελλάδα αλλού έχει ανεργία αλλού ψαχνει εργάτες. Μην κάθεστε σαν τις γριές και κλαίτε τη μοίρα σας, αλλάξτε περιοχή, ψαχτείτε.Δεν δικαιολογείται 31 χρονών άνθρωποι να περιμένουν απο τους άλλους.... άστε το Δημόσιο αν δεν μπορέσατε να χωθείτε....εκεί καταλήγουν όλοι οι άχρηστοι, κι αν δεν είναι, γίνονται άχρηστοι στην πορεία, για αυτό τους βάζουν εκεί.... Είναι και αυτό ένα όπλο εναντίον της Ελλάδας, αλλά φτανει η ώρα που δεν θα μπορούν ούτε αυτούς να τα-
    ίσουν και τότε θα τα ξαναπούμε...., βάλε νεύρο μέσα σου προχώρα και μην απογοητεύεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πρέπει να φροντίσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ απο μόνοι μας ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ώστε να επέλθει η αναγνώριση και η υπεροχή που κρύβει αυτή η Χώρα.

    Με εκτίμηση προς τον φίλτατο αναγνώστη σας και το blog σας,

    ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
    http://www.afipnisis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η επιστολή του φίλου από τη Θεσσαλονίκη μάς αγγίζει και μας συγκλονίζει συθέμελα. Αν τόσο άχαρο και μίζερο είναι το μέλλον που επιφυλάσσει η σημερινή Ελλάδα των πολιτικάντηδων, το μόνο που μας μένει είναι η καθημερινή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κι ο ΑΓΩΝΑΣ, η συνεχής επιδίωξη για ΑΝΑΤΡΟΠΗ κάθε σάπιου πολιτικοκοινωνικού και οικονομικού καρκινώματος.

    Μην αποζητάς φίλε Σαλονικιέ την παρηγοριά και τη συνταντίληψη σε συλλόγους και ομάδες πολιτών. Τη μάχη πρέπει να τη δίνουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Και μόνο όταν έχουμε ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πως η άλφα ή η βήτα ομάδα πολιτών είναι ΚΑΘΑΡΗ, ΓΝΗΣΙΑ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, τότε ΝΑΙ, να γίνουμε κι εμείς μέλη της ενεργά μέλη της και μπροστάρηδες.

    Κουράγιο, αδελφέ. Αργεί πολύ ακόμα να ξημερώσει. Μα πού θα πάει; Αργά ή γρήγορα θα ξαναλάμψει ο ήλιος της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, της ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, της ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ, όπως τον φαντάστηκαν οι πρόγονοί μας, και όπως έχει κάθε νέος άνθρωπος το δικαίωμα να τον δεί.

    Σε χαιρετάμε με ευχές από καρδιάς.

    Η ομάδα συνεργατών
    της Πολιτιστικής Πράξης

    https:www.politistiki.gr
    politistiki@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε
    1) δεν είσαι μόνος σου. Αυτό βέβαια δεν είναι παρηγοριά, είτε πεθάνεις μόνος σου είτε με παρέα, πάλι πεθαμένος είσαι. Το λέω γιατί χρειάζεται συστράτευση (η ισχύς εν τη ενώσει)
    2) δύσκολο είναι βέβαια να μαζευτούμε όλοι οι απογοητευμένοι (πιστεύω ότι είμαστε πολλοί) γιατί μετά θα αρχίσουν τα καπελώματα από κόμματα (βρωμάνε όλα), οι προβοκάτορες κτλ. Αξίζει όμως να προσπαθήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όπως αναφέρθηκε κ σε προηγούμενο σχόλιο, νομίζω ευκαιρίες υπάρχουν.

    Ζω και εργάζομαι κ εγώ στη θεσσαλονίκη.

    Θα αναφέρω μερικές περιπτώσεις εργασίας:
    1) πηγαίνεις σε κάποιο ΙΕΚ, εκπαιδεύεσαι πχ σαν κομωτής και ανοίγεις μαγαζί (ή ακόμη πηγαίνεις κ κουρεύεις σε σπίτια). Θα μου πεις σπούδασα ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ. Ναι αλλά αν δεν βρίσκεις εργασία στο αντικείμενο που σπούδασες, τι θα γίνει? Σε 2 χρόνια θα έχεις τελιώσει κάποιο ΙΕΚ σε κλάδο που σε ενδιαφέρει. Πάμε κ κουρευόμαστε με ελάχιστο 10ε το κούρεμα μέσα σε 15-20 λεπτά, δεν είναι λίγα τα χρήματα που βγάζουν.

    2)Στην πολυκατοικία μου ψάχναμε συνεργείο καθαρισμού. Δεν βρίσκαμε εύκολα κάτι και οικονομικό και ΣΩΣΤΟ στη δουλειά του. Για να μην τα πολυλογώ, συνήθως έλληνες έχουν το συνεργείο (ως υπεύθυνοι-έλεγχο για την καθαριότητα) και εργάζονται σε αυτό αλλοδαπές συνήθως.Ανοίξτε ένα. Κατεβάστε τις τιμές αρχικά. Στη συνέχεια με την εμπειρία θα βγάλετε κ κέρδος.

    3)ίσως πχ θα μπορούσες να αναλλάβεις κήπους ή κάτι τέτοιο σε πολυκατοικίες (υπάρχουν κάποιες που έχουν κήπο και τον αναθέτουν σε ιδιώτη για να τον περιποιείται).Αλλά μοιάζει πιο δύσκολο να βρεις αρκετές.

    4) ίσως αν ανοίγατε κάποιο θερμοκήπιο ή κάποια εταιρία εισαγωγών (καλύτερα θα ήταν αν είχατε εμπειρία όμως)

    5) δίνονται δάνεια σε μακροχρόνια ανέργους απ όσο ξέρω για να ανοίξουν κάποιο μαγαζί. Σίγουρα σε μικρά μέρη, αλλά ίσως και σε πόλεις. Ψάξτε το από ΟΑΕΔ ή ΕΟΜΕΧ ή δεν ξέρω, από διαδίκτυο.Ποιο είναι το χόμπι σας? Ανοίξτε ένα σχετικό μαγαζί. Ένα ίντερνετ καφέ, ίσως σε συνοικία ή σε μια επαρχιακή πόλη που δεν έχει αρκετά.

    6) ένας φίλος, ήξερε στοιχειώδη ηλεκτρολογικά από τον αδερφό του και κόλαγε χαρτάκια ότι είναι ηλεκτρολόγος και έβγαζε αρκετά χρήματα. Πάνε σε ένα εσπερινό ΤΕΕ (7-10 το βράδυ, Μοαστηρίου ή ευκλείδη) και σε 4 χρόνια θα σαι ηλεκτρολόγος. Θα δουλεύεις παράλληλα με κάποιον σαν βοηθός, για να μαθαίνεις.

    7)ψάξε και την δυνατότητα για εξωτερικό, δεν είναι τόσο τραγικό. Θ ανοίξουν ορίζοντες και θα ασχοληθείς με το αντικείμενό σου.

    Πιστεύω περιθώρια εργασίας υπάρχουν. Αρκεί να μην υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Αν χρειαστεί φίλε θα πας και σε ελιές κ οπουδήποτε. Πάλεψε. Κάτι θα βρεθεί.Πάνε σε μια ταβέρνα, μάθε τα "κόλπα", άνοιξε μια ταβέρνα στο μέλλον κάπου.

    Δεν λέω ότι τα πράγματα είναι εύκολα φυσικά. Αλλά αν θες να δουλέψεις, θα βρεις φίλε. Στην ανάγκη μοίρασε διαφημιστικά, 25-30 ε θα τα πάρεις την ημέρα. Ξέρω κάποιους που πίνουν καφέδες στην Αριστοτέλους και περιμένουν την ιδανική εργασία να τους χτυπίσει την πόρτα. αυτά δεν γίνονται. Εδώ τόσοι Αλβανοί/Γεωργιανοί/μαύροι βρίσκους δουλειά και σε 10 χρόνια αγοράζουν κ σπίτι κι εσύ ακόμη απογοητευμένος είσαι?
    Δυνατά , ξεκίνα
    Πολλά θέλουν αλλαγή στην πατρίδα μας. Αλλά χτίσε κι εσύ ένα λιθάρι. Θα πρέπει να ιδρώσεις. Προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 80%. ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΙ ΜΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ. ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...
    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒLOGάρουμε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ "ΠΥΡΑ" (ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ), ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ... ΟΙ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ, ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΝΑΙ... ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ, ΝΑΙ... ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΝΑΙ... ΘΑ ΜΑΣ ΚΙΝΗΓΗΣΟΥΝ, ΝΑΙ... ΘΑ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ... ΟΣΕΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ... ΟΤΙ ΟΣΟ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΙ ΖΩ... ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΔΙΑΡΚΩΣ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ... ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΕ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΥΡΟ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ(ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΣΜΟ), ΥΠΑΡΧΩ ΕΓΩ... ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ, ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ Η ΣΠΑΡΤΗ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΕΝΘΑΡΥΝΕΙ; ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ: ΤΗΝ ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ... ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ... ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ... ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΝΩΣΤΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ "ΛΕΩΝΙΔΕΣ" ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΑΥΤΗΝ. ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΦΑΛΑΓΓΑ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ... Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! ΤΙΜΗ ΜΑΣ, Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

    ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ε. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΧΑΝΙΩΝ
    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΡΗΤΗΣ
    BLOG: "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την ανάρτηση σου αυτή,την αφιερώνω σε όλους τους ανθέλληνες και οπαδούς της Ελληνο τουρκικής φιλίας.....
    την καλησπέρα μου και τα συγχαρητήρια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στους καιρούς που ζούμε σήμερα, εγώ θα ήθελα να παραμείνω κρυφός εθνικιστής-πατριώτης και σαν ανώνυμος θα σας πω τα εξής:

    Αγαπητέ της επιστολής

    Δεν είναι το πρόβλημα οι Έλληνες και η Ελλάδα, διότι σαν χώρα εδώ και χιλιάδες χρόνια (κάποιοι εκτιμούν μάλιστα εδώ και 40.000 χρόνια και όχι 5.000!!)έχουν παρελάσει πνεύματα αθάνατα και αγωνιστικά και πάνω από όλα νικητές. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε τα τελευταία 25 χρόνια επειδή στην κορυφή της εξουσίας βρίσκονται ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! Ή καλύτερα φυτεύτηκαν "Νεοταξικά" τσογλάνια σε όλα τα πόστα του δημοσίου, κυρίως εκπαίδευση. Η ζημιά είναι ανυπολόγιστη αν σκεφθεί κανείς ότι μπορεί αυτή την στιγμή να διδάσκει σε ένα οποιοδήποτε Λύκειο καθηγητής-ιστορικός που να είναι και ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ!!! Δυστυχώς, αυτό το μπλοκ της "Νέας Τάξης" είναι εκτεταμένο σαν δίχτυ σε όλη την Ελλάδα και περιλαμβάνει πολλούς πράκτορες, όπως πολιτικούς (Σημίτης, Κουναλάκης, Αλαβάνος, Μητσοτάκης, Μπακογιάννη, Διαμαντοπούλου, Δαμανάκη, Χρυσοχοίδης, Παναγιωτόπουλος, Παπανδρέου κτλ) που κατά καιρούς έχουν αποκαλυφθεί με τις δηλώσεις τους. Βέβαια, αυτό είναι το κόλπο της "Νέας Τάξης" αφού τους έβαλε σε διαφορετικά πόστα (κόμματα) ώστε να φαίνονται αντίθετοι αλλά στην πράξη εκτελούν τις ίδιες εντολές!! Είναι του ίδιου δικτύου όλοι τους. Παρατηρείστε σε θέματα εξωτερικής πολιτικής που όταν ήρθε η στιγμή να παλέψουν πραγματικά τότε όλοι μάσησαν και έδιναν εντολές να μην γίνουν συλλαλητήρια!! Το ίδιο με την Τουρκία κτλ

    ΥΓ: Πως είναι δυνατόν να εφαρμόσεις την πολιτική ιδεολογία σου (κομμουνισμός,φιλεύλευθερος κτλ) όταν δηλώνεις καθαρά ότι είσαι ανθέλληνας;;; Θα βοηθήσεις τους Έλληνες ενώ ταυτόχρονα τους μισείς;;

    Ο Ανώνυμος εθνικιστής που θα το "παίζω" αναρχικός, "εκσυγχρονιστής", ώστε να μπω μέσω του συστήματος τους στην εξουσία. Και μετά θα βγάλω το σπαθί μου και θα καθαρίσω όλους τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και απο εμένα μπ'ραβο ο κόσμος κραυγάζει και σιωπούν όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive