Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

NESARA-GESARA "ΟΙ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ__20 DAYS WHO WILL CHANGE THE WORLD"

ΒΙΝΤΕΟ>>

https://www.brighteon.com/2025d43e-ceb6-4990-9e84-f50225e43b46
https://www.brighteon.com/channels/askitis¨

2 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΕΎΒΟΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ Η ΜΟΥΤ ΟΙΛ ΚΟΛΠΟ ΚΟΛΠΟ ΝΕΣΑΡΟΓΚΕΣΑΡΑ.ΤΕΣΛΑ ΕΝΕΡΤΖΙ.

    📢ΑΚΟΎΣΑΤΕ ΕΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕΕΕ
    ΧΩΡΊΣ ΤΖΙΖΖ...ΦΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ,17.000.000 ΝΤΟΥΚΟΥ ΣΤΟ ΧΈΡΙ ΝΟΜΗΣΜΑ ΑΞΙΑΣ ΣΕ ΧΡΥΣΌ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ... ΑΛΧΗΜΕΊΑ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ.17% ΦΑΠΑ ΜΑΞΙΜΟΥΜ 6%ΦΑΠΑ ΦΑΓΗΤΌ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΛΠ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΝΑΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΊ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΟΧΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΡΑΝΤΖΟ ΚΛΠΟΧΙ... ΚΡΕΜΑΤΌΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΆ ΧΑΠΕΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΧΑΦΤΕΣ. ΠΑΙΔΊΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΉΘΗ ΈΘΙΜΑ ΙΔΑΝΙΚΆ ΗΘΙΚΉ.ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΜΗΝ.ΕΓΚ.ΕΙΣΟΔ.2000 ΜΕ 3000
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΈΠΕΙ ❗ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΆΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΜΙΌΤΗΤΑ ΕΜΠΟΡΕ...(ΜΑΣΚΟΤΕΣΤ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΡΕ?ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ)
    ΝΑΙ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΩΣ🤣"ΝΤΑΛΙΑ"(ΑΠΤΟ ΣΙΡΙΑΛ...)
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΗ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΠΟΧΏΝ ❗ΝΕΣΑΡΟΓΚΕΣΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ...(ΜΑΚΆΡΙ ΜΑΚΆΡΙ ΜΑΚΆΡΙ)
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ (ΜΑΚΑΚΑ ΜΑΚΑΚΑ ΜΑΚΑΚΑ)

    ΚΑΛΑ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΦΟΥΛ!

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΤΑ ΘΕΛΩ❗

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τη Νεσάρα είστε οι ίδιοι που λέγατε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει όλα τα στοιχεία για να αποτρέψει την εκλογή του Τζον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο. Οι μήνες πέρασαν, ο Τραμπ δεν μπόρεσε να αποδείξει την νίκη του και περουμένουμε να δούμε τι θα γίνει όχι στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ φέτος αλλά στις επόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Πως θα επιβληθεί αυτό που ονομάζεται Nesara παγκόσμια όταν δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα ούτε στην χώρα που το σκέφτηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive