Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Κρικόρ Τσακιτζιάν: «Δεν με ενδιαφέρει ο καθένας τι κάνει στο κρεβάτι του, όταν όμως το βγάζει στο πεζοδρόμιο είναι χυδαίο και πρόστυχο»

«Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Ο καθένας τι κάνει στο κρεβάτι του δεν με ενδιαφέρει. Όταν όμως το κρεβάτι του βγαίνει στο δρόμο και γίνεται δημόσιο θέαμα, είναι χυδαίο και πρόστυχο και δεν το δέχομαι»....

Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος Κρικόρ Τσακιτζιάν που μίλησε στην εκπομπή του Γιάννη Μπέκα στον Focus FM 103.6 και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

«Αυτό είναι ένα σύστημα που λειτουργεί , δεν είναι τυχαία τίποτα από αυτά. Είναι ένα σύστημα, αυτό της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων, η οποία θέλει να τελειώνουμε με θεσμούς, με οικογενειακούς θεσμούς, με αρχές, με αξίες, με παραδόσεις, με χώρες, με σύνορα, να τελειώνει αυτή η ιστορία. Αν δεν διαβρώσεις τις κοινωνίες, να τις ισοπεδώσεις, δεν μπορείς να διεισδύεις ώστε να τις χειραγωγήσεις.

Αυτό είναι σύστημα, δεν είναι κάτι τυχαίο, δεν έγινε στα καλά καθούμενα κάτι, μια υπερφυσική δύναμη. Συγκεκριμένες ομάδες των πλουσιότερων διεφθαρμένων μυαλών του πλανήτη συστηματικά προσπαθούν να επιτύχουν αυτό το πράγμα, να μπορέσουν να διεισδύσουν, να χειραγωγήσουν τις μάζες, να τις εξαθλιώσουν, να τις διαλύσουν, να μην υπάρχει κοινωνικός ιστός».

Ακούστε εδώ:

 https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%81-%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%B1%CE%BD-050922/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive