Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτός είναι ο 35χρονος που έπεσε απο τον τρίτο όροφο στο Κολωνάκι! Η πρώτη ανάρτησή του (Εικόνα)

Ο Μελέτης Κοροπούλης είναι ο 35χρονος που έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο και βρέθηκε στην τέντα του 1ο ορόφου, επί της οδού Τσακάλωφ στο Κολωνάκι. Η τέντα αποδείχτηκε κυριολεκτικά σωτήρια για τον άνδρα που βρέθηκε στο κενό με τον ίδιο να αναφέρει ότι ήταν...

ατύχημα. Την ημέρα της πτώσης άμεση ήταν η επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ με τον Μελέτη Κοροπούλη να τους ευχαριστεί, τόσο τους ίδιους όσο και τους πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο.

Η ανάρτηση του Μελέτη Κοροπούλη:
«Φίλοι μου αγαπημένη και λαχταρισμένοι σας ευχαριστώ ολόκαρδα για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

Μικρή η ζημιά του Ταρζάν, η τσίτα είναι 100% σώα και αβλαβής.

Ευχαριστώ την Πυροσβεστική και την Ελληνική Αστυνομία με ειδική μνεία στο ΑΤ Συντάγματος, για την φροντίδα και την άμεση δράση τους.

Αγαπητοί δημοσιογράφοι, δημοσιολόγοι και άλλοι που ενδιαφέρεστε, σας ευχαριστώ και εσάς για το ενδιαφέρον και τα λόγια σας.

Και μιλώντας για δράκους, όπως μόνο εσείς ξέρετε, πτήσεις και πτώσεις, φούντες, φουνταρίσματα και τέτοια έχω να προσθέσω @vlepo_drakous.

Υγ. Μην κάνετε βλακείες, μη λέτε βλακείες και μην γράφετε βλακείες. Καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά!» 

 meletis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive