Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Συλλήψεις ανεμβολίαστων υγειονομικών: Η κυβέρνηση τους θεωρεί απειλή για το Πολίτευμα

Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών που έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας, έξω από το σπίτι του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη υπήρξαν προσαγωγές-συλλήψεις....

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως οκτώ άτομα που προσήγαγε η αστυνομία από την συγκέντρωση αυτή, τα οδήγησε στο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, που εδρεύει στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, και είναι αρμόδιο για την πρόληψη και την καταστολή σοβαρών ενεργειών ή απειλών που στρέφονται κατά της ασφάλειας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Φαίνεται πως η κυβέρνηση θεωρεί ότι όποιος διαμαρτύρεται γιατί τον έχει καταδικάσει στην φτώχεια και στην ανεργία, είναι ακραίος και… επικίνδυνος.

Αν υπάρχει τέτοια κλιμάκωση για μία διαμαρτυρία που εν τέλει οφείλεται σε λόγους που έχουν την βάση τους στον βιοπορισμό και στην επαγγελματική και κοινωνική καταστροφή χιλιάδων ανθρώπων, τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε; Γιατί θα έρθουν ακόμα δυσκολότερες ημέρες τον χειμώνα…

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε και την υπόθεση του καθηγητή κλινικής φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα ο οποίος προσήχθη σε δίκη γιατί ζήτησε να καταγράφονται οι παρενέργειες των εμβολίων!

Συνεπώς κανείς δεν γνωρίζει που μπορεί να καταλήξει την σήμερον ημέρα…

Οι Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικότητας εξέδωσαν δελτίο Τύπου σχετικά με την απίστευτη αυτή αντιμετώπιση:

«Από το προεδρικό διάταγμα 7/2017- ΦΕΚ 14/Α/9-2-2017 περί αναδιάταξης, αναδιοργάνωσης, σύστασης και λειτουργίας περιφερειακών υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, πληροφορούμαστε ότι το ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, που εδρεύει στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, είναι αρμόδιο για την πρόληψη και την καταστολή σοβαρών ενεργειών ή απειλών που στρέφονται κατά της ασφάλειας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, για ποιο λόγο, από τη χθεσινή συγκέντρωση μικρής ομάδας υγειονομικών συναδέλφων και άλλων πολιτών που ανέλαβαν πρωτοβουλία να διαμαρτυρηθούν για δεύτερη φορά έξω από την οικία του υπουργού υγείας, τα οκτώ άτομα που προσήγαγε η αστυνομία, οδηγήθηκαν ειδικά σε αυτή την υπηρεσία της ΓΑΔΑ, αφού ούτε το κράτος απειλούν, ούτε βέβαια το δημοκρατικό πολίτευμα, το οποίο εξάλλου έχει καταλυθεί εδώ και καιρό στη χώρα μας.

Η ενέργεια του κρατικού μηχανισμού να οδηγήσει κατόπιν προσαγωγής διαμαρτυρόμενους υγειονομικούς υπαλλήλους σε τμήμα προστασίας του κράτους και του πολιτεύματος, σηματοδοτεί τις ξεκάθαρες προθέσεις της πολιτείας να στοχοποιεί ως εν δυνάμει τρομοκράτη κάθε πολίτη και κάθε ομάδα πολιτών που διεκδικούν και υπερασπίζονται διαμαρτυρόμενοι και χωρίς χρήση βίας τα δημοκρατικά τους δικαιώματα.

Η συγκεκριμένη ενέργεια του κρατικού μηχανισμού είχε ως σκοπό μονάχα τον εκφοβισμό, εφόσον οι συνάδελφοι λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού προφανώς δεν μπόρεσε να τους προσαφθεί καμία κατηγορία.

Εν τούτοις οι υγειονομικοί υπάλληλοι κατά της υποχρεωτικότητας που συμμετέχουν στο δίκτυο των υγειονομικών από 30 νοσοκομεία/ δομές υγείας Αττικής και το ΕΚΑΒ, προτρέπουν όλους τους συναδέλφους υγειονομικούς, για λόγους ορθής πρακτικής και τακτικής και για λόγους προστασίας από τις αυθαιρεσίες του κρατικού μηχανισμού, να συντάσσονται και να συμμετέχουν αποκλειστικά σε οργανωμένες δράσεις, ειρηνικού πάντα χαρακτήρα και να αποφεύγουν τη συμμετοχή σε αυθόρμητες πρωτοβουλίες δράσης.

Ο εκφοβισμός δεν θα περάσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive