Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Ο "τσάρος" για τον COVID του Biden: Τα μικρά παιδιά θα πρέπει ακόμα να φορούν μάσκες επειδή το CDC το λέει αυτό - Οι παράνομοι μετανάστες που εισβάλλουν στις ΗΠΑ δεν χρειάζεται να φορούν μάσκες

 Ο "συντονιστής COVID" της κυβέρνησης Biden δήλωσε την Πέμπτη ότι τα μικρά παιδιά θα πρέπει να εξακολουθούν να φορούν μάσκες στο σχολείο επειδή το λένε οι "ειδικοί", αλλά ισχυρίστηκε ότι η άρση όλων των περιορισμών για τους μετανάστες που διασχίζουν τα σύνορα είναι διαφορετική....

Ο Dr. Ashish Jha υποστήριξε ότι η άρση από τον Biden της υγειονομικής αρχής του τίτλου 42, που εγκατέστησε ο πρόεδρος Trump, ενώ ταυτόχρονα παρατείνει τις εντολές για μάσκες για τους Αμερικανούς, έχει νόημα λόγω 'διαφορετικών προτύπων'.

Ο παρουσιαστής του Fox News Neil Cavuto δήλωσε: "Θα ήθελα να ασχοληθώ μαζί σας με όλη αυτή την κατάσταση του Τίτλου 42, γιατρέ. Επειδή φαίνεται να υπάρχει ένα διαφορετικό πρότυπο για τους μετανάστες ή εκείνους που βρίσκονται στα σύνορα, όπου θα μπορούσαμε να το χαλαρώσουμε τη στιγμή που αυστηροποιούμε τις απαιτήσεις εδώ".

" Απλά αναρωτιέμαι για τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό και για το αν οι Αμερικανοί έχουν δίκιο να αισθάνονται ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά", ρώτησε ο Cavuto.

Ο Jha απάντησε: "Ο τρόπος που το βλέπω είναι, πρώτα απ' όλα, αν κοιτάξετε σε όλη τη χώρα, αν κοιτάξετε το χάρτη του CDC, το 97% της χώρας είναι πράσινο. Δεν υπάρχουν πολλοί περιορισμοί. Και οι επιστήμονες του CDC αποφάσισαν, σχετικά με τον Τίτλο 42, ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, από άποψη δημόσιας υγείας, να αρθούν οι περιορισμοί του Τίτλου 42".

Εντάξει, το CDC το λέει. Υπάρχει κάποια επιστημονική τεκμηρίωση;

Όχι, κοιτάξτε τον μεγάλο χάρτη. ΕΝΤΑΞΕΙ. Συνεχίστε.

"Είχαμε πάντα λίγο διαφορετικά πρότυπα στις μεταφορές, με την έννοια ότι γνωρίζουμε ότι όταν κάθεσαι σε ένα αεροπλάνο, το άτομο που κάθεται δίπλα σου, αν βήχει, φτερνίζεται, δεν μπορείς να σηκωθείς και να κινηθείς. Έτσι, πάντα θέλαμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στις αεροπορικές εταιρείες", συνέχισε ο Jha.

Ο Jha πρόσθεσε: "Και αυτό, νομίζω, είναι μέρος του κινήτρου που παρακινεί τους επιστήμονες του CDC εδώ να πουν, ας πάρουμε άλλες δύο εβδομάδες, ας πάρουμε μια ιδέα για το τι συμβαίνει. Είναι πραγματικά πολύ διαφορετικές συνθήκες. Και νομίζω ότι αυτό είναι που οδηγεί το CDC στη λήψη αποφάσεων σχετικά με αυτό".

Διαφορετικά πρότυπα, απολύτως όχι διπλά πρότυπα. ΕΝΤΆΞΕΙ.

Ο Jha συνέχισε: "Νομίζω ότι αυτό που ακούσαμε από το CDC αυτή την εβδομάδα είναι λίγο περισσότερος χρόνος για να ληφθεί μια πιο ανθεκτική απόφαση. Μου φάνηκε εξαιρετικά λογικό".

Το COVID είναι κακό όταν οι Αμερικανοί μεταφέρονται, δεν είναι κακό όταν οι μετανάστες διασχίζουν τα σύνορα. Εντάξει, κατάλαβα.

Στη συνέχεια ο Cavuto ρώτησε: "Πιστεύετε ότι τα μικρά παιδιά πρέπει να φορούν μάσκες, γιατρέ;".

Ο Jha απάντησε: "Αυτό συνιστά και η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής, αυτό συνιστά και το CDC. Οπότε, πραγματικά ακολουθώ τους ειδικούς σε αυτό το θέμα. Και πιστεύω ότι, αν οι παιδίατροι της Αμερικής κάνουν αυτές τις συστάσεις, σίγουρα θα το πάρω πολύ σοβαρά υπόψη μου".

Οι μάσκες είναι καλές για τα μικρά αμερικανάκια στα σχολεία, οι περιορισμοί δεν χρειάζονται για τους μετανάστες που περνούν τα σύνορα επειδή το λένε οι "ειδικοί", εντάξει το κατάλαβα.

Παρακολουθήστε:

οι περιορισμοί δεν χρειάζονται για τους μετανάστες που περνούν τα σύνορα επειδή το λένε οι "ειδικοί"

------------------

Δικτυογραφία :

Biden COVID Czar: Little Kids Should Still Wear Masks Because CDC Says So | ZeroHedge

https://www.zerohedge.com/covid-19/biden-covid-czar-little-kids-should-still-wear-masks-because-cdc-says-so

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive