Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΗΧΗΤΙΚΟ-Έντονες αντιδράσεις στη Λέσβο για τη νέα κλειστή δομή – Έκαψαν μηχανήματα στη Βάστρια

Φωτιές σε χωματουργικά μηχανήματα και επεισόδια προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των κατοίκων στη Λέσβο, οι οποίοι αντιδρούν δημιουργία κλειστής, ελεγχόμενης, δομής στη θέση Βάστρια στα βορειοανατολικά του νησιού.  Σύσσωμη η τοπική κοινωνία αντιδρά στα κυβερνητικά σχέδια τονίζοντας ότι δεν θα επιτραπεί να δημιουργηθεί η νέα δομή....  Πριν λίγες ημέρες μιλώντας στον Focus και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος της κοινότητας Κώμης, Χρήστος Τσιβγούλης είχε προειδοποίησει ότι θα υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις.  «Είναι λάθος να βάλουν σε αυτή την διαδικασία τους κατοίκους, δεν θέλουμε να επαναληφθούν εικόνες Μανταμάδου… Θα είναι ακόμη χειρότερα αυτή τη φορά .Δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε την κατάσταση αν ξεκινήσουν τα μηχανήματα. Δεν θα συγκρατήσουμε τον κόσμο», είχε τονίσει.

 https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B2%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CF%82-030222/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive