Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

«Γιατί τα... 500ευρα δεν είναι πετσετάκια» Δημήτρη μου.

Απόσπασμα από την αρχειοθέτηση της υπόθεσης Αβραμόπουλου - Novartis. Δεν μπόρεσε να διαπιστωθεί, όπως και στον Αδωνη, η προέλευση των μετρητών που μπήκαν στο τραπεζικό σύστημα.  Το πόρισμα αρχειοθέτησης για την Novartis και οι απορίες! "Αδιευκρίνιστα" 500ευρα, ύψους 100.000 ευρώ... στο κοινό λογαριασμό της ιδίας με την σύζυγο του πρώην υπουργού που κατατέθηκαν από την πεθερά του επισημάνει ο εισαγγελέας Καψιμάλης! Ο "γνωστός - άγνωστος" που πληρώνει την δόση του δανείου. Είναι πολλά τα λεφτά Δημήτρη! 1.000.000 ευρώ οι "αδιευκρίνιστες καταθέσεις" σε λογαριασμούς του Αβραμόπουλου σύμφωνα με τον εισαγγελέα Παναγιώτη Καψιμάλη, όπως γράφει στην πράξη αρχειοθέτησης της δικογραφίας στην υπόθεση Novartis.

Του "αδιευκρίνιστου ποσού το κάγκελο" - Το κόμμα που είχε ιδρύσει ο Αβραμόπουλος, το ΚΕΠ, σήμαινε Κίνημα Ευεργέτιδας Πεθεράς;http://ixnos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive