Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

"Πούστεψε" ΚΑΙ ο Τζέιμς Μποντ. δεν θα είναι πλέον σκληρός γίνεται ... μισογύνης

Τελείωσε ...η κουλτούρα ξύπνησης έχει ευνουχίσει τον 007 και ο νέος Τζέιμς Μποντ δεν θα είναι πλέον σκληρός. "Αποδομημένος" από το νέο Χόλιγουντ, αυτό το μανιώδες φαλλοκράτος από τη λευκή πατριαρχία θα εξαφανιστεί σύντομα, θα γίνει μετροφυλόφιλος όπως οι άλλοι, ένας ΛΟΑΤΚ + βίγκαν με ηλεκτρικό σκούτερ... ένας υποτακτικός χωρίς χιούμορ, ένας εύθραυστος μπαμπού που ντρέπεται για το μικρό πέος του, αφήνοντας τον δρόμο για τη μελλοντική Τζέιν Μποντ , ειδικός πράκτορας για φυλετισμένους ανθρώπους, νέοι κατάσκοποι χωρίς χιούμορ, κυρίαρχοι, αυτόχθονες-αποικιοκράτες και χωρίς αμφιβολία, στο εγγύς μέλλον, μαύροι, λεσβίες ή μουσουλμάνοι.

Ο Τζέιμς Μποντ και ο Ντάνιελ Κρεγκ θα αποσυρθούν. Πέρασαν οι εποχές του αυτοκρατορικού Σον Κόνερι να σαγηνεύει τη γλυπτική Ούρσουλα Άντρες με μπικίνι…

«Ο θάνατος μπορεί να περιμένει» ; Δείτε το επίσης.

"Die can wait": Ο Τζέιμς Μποντ σε αποστολή στο "Wokistan"

Γραμμένο από την πολιτική ορθότητα και το νέο ευαγγέλιο του Χόλιγουντ, το 007 του Ντάνιελ Κρεγκ έχει χάσει το DNA του και, κυρίως, το χιούμορ του. Τόσο άσχημα.

No Time to Die, Die Can Wait ανακοινώνει τον νέο James Bond.

Θα θέλαμε να περιμένουμε λίγο, πράγματι. Δεν είναι εύκολο καθώς οι νέες περιπέτειες του 007 έχουν έναν πρώτης τάξεως αέρα κηδείας για τον ήρωα που εφευρέθηκε από τον anαν Φλέμινγκ και απαθανατίστηκε πριν από εξήντα χρόνια από τους πρώτους παραγωγούς του, τον Αλμπέρτ Μπρόκολι και τον Χάρι Σάλτσμαν […]

Όπως γνωρίζουμε, το machismo είναι εκτός μόδας. Αηδία, αφιλτράριστο χιούμορ ή αποπλάνηση, επίσης. Ο Wokism και οι νέες οδηγίες ταυτότητας του Χόλιγουντ έχουν περάσει από εκεί […]

Για την τελευταία του στάση σε μια περασμένη εποχή, ο 007 εγκατέλειψε όλη του τη μύτη του αδιόρθωτου σαγηνευτή, εκείνου που έκανε εκατομμύρια άντρες να ονειρεύονται για δεκαετίες που, όπως και εκείνος, πίστευαν ότι ήταν ακαταμάχητοι. Δεν τίθεται πλέον θέμα παραίτησης όλων!

Τώρα είναι η ώρα για νηφαλιότητα, ακόμη και αν το αλκοόλ (το απόλυτο καταφύγιο;) ρέει ελεύθερα, αλλά όχι τσιγάρα ή πούρα σε μια πρέζα.

[007 συνταξιούχος, αλκοολικός στο Prozac - NDA]

Οι μηχανικοί έσβησαν

[…] Η ποινή είναι τελική για τον πράκτορά μας που κουβαλάει στους ώμους του όλο το βάρος της ενοχής των προκατόχων του: ο πολύ αντρικός Σον Κόνερι , ο μισόγυνος κλόουν Ρότζερ Μουρ , ο σκοτεινός Τζορτζ Λάζενμπι , ο οποίος δεν θα έχει υπηρετήσει την Αυτού Μεγαλειότητα. ότι κάποτε, η παγίδα Τίμοθι Ντάλτον και ο αλαζονικός Πιρς Μπρόσναν.

Μια ωραία συλλογή σεξιστών που πρέπει να διαγραφούν. Εγινε. Ομοίως, δεν αποκλείεται αυτός ο επαναδιαμορφωμένος Μποντ να συμπεριφέρεται σήμερα όπως ο Σον Κόνερι ομολογώντας στην Ούρσουλα Άντρες ότι «κολυμπά σαν άντρας», χτυπώντας τους γλουτούς της και φιλώντας με το ζόρι την Πούσι Γκαλόρ ( Γκόλντφινγκερ ). 

Όχι με την καλύτερη γεύση, αλλά μια αντανάκλαση μιας εποχής όπου η σεξουαλική ελευθερία ήταν στη μόδα, ακόμη και μεταξύ των φεμινιστριών […]

Κρίμα που ο ερωτισμός που έκανε όλο το αλάτι της ιστορίας αντικαταστάθηκε από την ηθική και τον πουριτανισμό. Αυτή τη φορά, ο Ντάνιελ Κρεγκ φαίνεται να έχει χαθεί σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν γυναίκες που κάνουν όλες τις στάσεις και δεν κάνουν δώρο σε όλους τους κακούς που τους περιβάλλουν […]

Σε αυτόν τον κόσμο ναι-ναι, όπου όλη η θηλυκότητα μοιάζει εκφοβισμένη, ακόμη και ο M (Ralph Fiennes) δεν φαίνεται πλέον να έχει πολύ έλεγχο και έχει χάσει την εμπιστοσύνη του. Τι μπορεί να κάνει με αυτόν τον Μποντ που τον κατακρίνει ανοιχτά και συνεχίζει να αγαπά σαν τρελή τη Μαντλίν του (Léa Seydoux). Αυτό που τον υποχρεώνει σε άψογη πίστη.

[…] Η Paloma, η κουβανέζα συμπαίκτριά της στη CIA (Ana de Armas), τα ατελείωτα πόδια και η ιλιγγιώδης διάσπαση […] σέξι και τρομερή […] δεν θα εκφωνήσουν ποτέ τον περίφημο αναστεναγμό «Ω, Τζέιμς! Κάτι που έκανε γενιές γενεαλογίων να χαμογελάσουν.

Ούτε φιλιά, ούτε μάτι, ούτε φλερτ, ούτε τίποτα. Είναι δουλειά-δουλειά ...

[Λασάνα Λιντς, η μελλοντική Τζέιν Μποντ ; - NDA]

Δευτέρου βαθμού

Σήμερα, ο Ντάνιελ Κρεγκ, που μετατράπηκε σε συνταξιούχο που έχει ξαναρχίσει την υπηρεσία, πρέπει να υποβάλει στον διπλό θηλυκό αριθμό μητρώου του, που ενσαρκώνεται από τον γλυπτό Αγγλο-Τζαμαϊκανό Λασάνα Λιντς, ο οποίος δεν πιέζει για τον γάμο.

[Το] χιούμορ, μια ζωτική αλλά πολύ βρετανική ποιότητα, έχει εγκαταλείψει εντελώς αυτό το No Time to Die που μοιάζει με πρόσκληση.

Χωρίς αμφιβολία, αυτός ο τελικός Μποντ (ο τελευταίος για τον Ντάνιελ Κρεγκ), τόσο ποτισμένος [δεν βγαίνει] αλώβητος από αυτήν τη θεραπεία πολιτικής ορθότητας […]

Από εκεί και πέρα, ο anαν Φλέμινγκ και ο Σον Κόνερι πρέπει να γελάσουν καλά με αυτόν τον Μποντ σε μια αποστολή στο Γουόκισταν.

https://www.lepoint.fr/pop-culture/mourir-peut-attendre-james-bond-en-mission-au-wokistan-05-10-2021-2446440_2920.php

Το

Ο Zemmour και ο James Bond στη Γαλλία δεν έχουν πει την τελευταία του λέξη :

Ο άντρας που είχε το δικαίωμα να αγαπά τις γυναίκες - 29 Νοεμβρίου 2020 (σελ.329)

«Jamesταν ο Τζέιμς Μποντ […] Ο Σον Κόνερι είχε την ευκαιρία να υποδυθεί τον ήρωα σε μια εποχή που έχει περάσει. Μια εποχή που η ανδρικότητα δεν υποτιμήθηκε, αποστραγγίστηκε, εξευτελιστή, ακόμη και δαιμονοποιήθηκε, τιμωρήθηκε. Μια εποχή που ένας σαγηνευτής, «ένας άντρας που αγαπούσε τις γυναίκες», δεν θεωρούνταν δυνητικός βιαστής [...] Μια εποχή που οι άντρες της Δύσης δεν έπρεπε να δικαιολογηθούν από ένα «λευκό προνόμιο» σε χώρες όπως οι πρόγονοί του είχαν διαμορφώσει […]

Ο Μποντ είναι η ενσάρκωση της λατρείας της επιστήμης και της τεχνολογίας στο στερέωμά του πριν οι περιβαλλοντολόγοι μας κάνουν να αισθανθούμε ένοχοι […] Ο δυτικός άνθρωπος ζει μια χρυσή περίοδο και δεν γνωρίζει ότι είναι το ινδικό του καλοκαίρι. Είναι η ώρα μιας ορισμένης αθωότητας. Οι εποχές της δεκαετίας του 1950 και του 1960 […]

Ο Sean Connery πεθαίνει την ίδια στιγμή που ο κινηματογράφος θάβει τον James Bond. Εκεί που παραπέμπουμε σε έναν Τζέιμς Μποντ που παίζεται από μια γυναίκα, από έναν μαύρο άντρα, από μια μαύρη γυναίκα. Τι λέτε για έναν μαύρο γκέι; »Isιθυρίζει τον καμβά; […] Ανεξάρτητα από την πίστη στον συγγραφέα, στο έργο, στο πνεύμα του, το σημαντικό είναι να σβήσουμε και να αντικαταστήσουμε τον δυτικό λευκό άντρα όσο το δυνατόν περισσότερες φορές. Ο Σον Κόνερι είναι νεκρός: θα πάνε και θα φτύσουν τον τάφο του. "

 

 

 



2 σχόλια:

  1. Τι γραφετε ρε αμορφωτοι;;;;;;;χαζοι εισαστε;;;μισογυνης ξερετε τι σημαινει;;;;;;αυτος που μισει τις γυναικες,οχι αυτος που ειναι μισος γυναικα.και μετα περιμενετε να σας παρουν στα σοβαρα στα αρθρα που ανεβαζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ηλεκτρικο το σκουτερ τι το ηθελες ρε γαμιολη?
    Να σε γαμαω με τα χερουλια να με πεις λοατκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive