Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

ΤΑΠΕΣ ΟΛΑ ΒΡΕ ΦΙΛΕ. Ν`ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Στις επόμενες να φτάσουμε τριψήφιο αριθμό ψήφων, οι καλές Συν..φωνίες πολιτικών κόμματων(των πατριωτικών κόμματων) φέρνουν τα καλά αποτελέσματα. Και όσοι βιάζονται να ειρωνευτούν, τριψήφιο(τετραψήφιο, ακόμα καλύτερα) με λευκό έγκυρο ψηφοδέλτιο.
    ΔΗΛΑΔΗ: 1ο Βήμα)όνομα πολιτικού συνδυασμού-ολογράφως(με τον στυλό σου και τα γράμματά σου ή της δικαστική αντιπροσώπου που θα το εγκρίνει/υπογράφει.
    2ο Βήμα) Όνομα υποψηφίου με σταυρό στο όνομα υποψηφίου ή σκέτο το όνομα του συνδυασμού αν δεν κατεβάζει υποψήφιο στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια,
    3ο βήμα) Ημερομηνία αυτή της ημέρας της εκλογικής διαδικασίας πχ 07/07/19
    4ο βήμα) Η υπογραφή από τον δικαστικό αντιπρόσωπου αρμόδιο του εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζεις(είναι παρόν στο εκλογικό τμήμα και θα του ζητήσεις εσύ να το υπογράψει).
    5ο βήμα) Ρίχνεις το ψηφοδέλτιο που συμπλήρωσες πριν στην κάλπη, αφού προηγουμένως το έχεις (εσω)κλείσει στον φάκελο που σου έχει δώσει ο δικαστικός αντιπρόσωπος του τμήματος που ψηφίζεις και έχει επάνω την σφραγίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(εννοείται όχι σε δικό σου φάκελο χωρίς σφραγίδα και εσω-κλεισμένο από το σπίτι σου, διότι είναι άκυρο. Αυτά θα τα κάνεις όλα επιτόπου στο εκλογικό τμήμα. Όνομα συνδυασμού -όνομα υποψηφίου με σταυρό - ημερομηνία πάντα την ημέρα των εκλογών και ζητάς υπογραφή δικαστικού αντιπρόσωπου του συγκεκριμένου τμήματος που ψηφίζεις-είναι στο δωμάτιο μην τον ψάχνεις ή περίμενε λίγο μέχρι να έρθει, τον επίσημο φάκελο και ο φάκελος μέσα στην σωστή κάλπη των εθνικών εκλογών).
    Μόνο για συνειδητοποιημένους Έλληνες πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive