Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Φουντωνουν οι αντιδράσεις. Ασπρόπυργος τώρα: Επίθεση σε αστυνομικούς με πέτρες – Διαμαρτυρία για το lockdown

Ασπρόπυργος τώρα: Περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν στον Ασπρόπυργο ανταποκρινόμενα σε κάλεσμα διαμαρτυρίας – Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς. Επεισόδια εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στον Ασπρόπυργο... ανάμεσα σε ομάδα περίπου 100 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή Γκοριτσά και σε δυνάμεις της αστυνομίας. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 6:30 το απόγευμα, περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν στην περιοχή, ανταποκρινόμενα σε κάλεσμα διαμαρτυρίας για το καθολικό lockdown που έχει επιβληθεί στον Ασπρόπυργο και γενικότερα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής τις τελευταίες ημέρες.

Στο σημείο, βρισκόταν περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο πραγματοποιούσε ελέγχους. Όταν έγινε αντιληπτό, ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους επιτέθηκαν στο περιπολικό, αναγκάζοντάς τους αστυνομικούς να αποχωρήσουν από το σημείο.

2 σχόλια:

  1. ετσι γαμηστε τους μπατσους οπου τους βλεπετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oτι μας κανουν οι μπατσοι, να τους κανουμε!
    Τα κομπλεξικα και ηλιθια μπατσακια των 700 ευρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive