Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

ΗΠΑ. ΟΡΙΣΤΙΚΟ. ΘΛΙΨΗ. ΝΕΚΡΗ Η 30χρονη νοσοκόμα μάννα 2 παιδιών που μπολιάστηκε ОN CАМЕРА. ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ, ΛΙΝΚ

Με μεγάλη μου λύπη μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η 30χρονη νοσοκόμα Tiffany Pontes Dover of Higdon, Alabama, μητέρα δύο παιδιών, είναι καταχωρημένη στο μητρώο νεκρών της Αλαμπάμα.
Ούτε μια λέξη συλλυπητήρια από το νοσοκομείο όπου δούλεψε, την κυβέρνηση, τον Pfizer, τον megafilanthropouniversal και ούτε καν τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, όλοι μαζί υπεύθυνοι για το θάνατό της....
Απλά η κούρσα για να καλύψει την αλήθεια και να μπορεί να παρασύρει άλλα θύματα με την ανασυρόμενη βελόνα VIP-εμβολιασμένη. Αναπαύσου εν ειρήνη
Πολλοί άνθρωποι έχουν προσφερθεί εθελοντικά να πάρουν το εμβόλιο της Pfizer, και η Tiffany ήταν ένας από αυτούς. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν μια διαφορετική στροφή για αυτήν αφού λιποθύμησε στη ζωντανή τηλεόραση. Οι άνθρωποι άρχισαν να αμφισβητούν την αξιοπιστία του εμβολίου αφού παρακολούθησαν την Tiffany στην τηλεόραση. Η Tiffany Pontes Dover είναι νοσοκόμα του Tennessee που είχε προχωρήσει μπροστά για να πάρει το εμβόλιο COVID-19 μπροστά από τη ζωντανή τηλεόραση. Η Tiffany, 30 ετών, είναι επίσης μητέρα δύο παιδιών. Εργάστηκε ως διευθυντής στο CHI Memorial Hospital στο Chattanooga. Η Tiffany ήταν από τα πρώτα μέλη του προσωπικού που ανέβηκαν για να πάρουν το εμβόλιο της Pfizer.

https://www.youtube.com/watch?v=tOH7XLHl2mo&feature=emb_logo

Ωστόσο, σε απρόσμενες συνθήκες, 17 λεπτά μετά τη λήψη του εμβολίου, η Tiffany λιποθύμησε . Ο φόβος εξαπλώθηκε στους ανθρώπους, αλλά σύντομα απέκτησε συνείδηση. Η Tiffany εξήγησε ότι υπέφερε από μια κατάσταση που ονομάζεται Vasovagal Syncope . «Με χτύπησε ξαφνικά… Νιώθω καλά τώρα! Είναι συνηθισμένο για μένα », διαβεβαίωσε τους θεατές αφού συνειδητοποίησε.

Οι γιατροί επέμειναν επίσης ότι η Tiffany ήταν μια χαρά και η λιποθυμία της δεν είχε καμία σχέση με το εμβόλιο. «Είναι μια αντίδραση που μπορεί να συμβεί πολύ συχνά με οποιοδήποτε εμβόλιο ή εμβόλιο», δήλωσε ο Δρ Jesse Tucker , Ιατρικός Διευθυντής της ιατρικής κρίσης στο CHI Memorial. Ο Δρ Tucker ήταν επίσης μεταξύ αυτών που έλαβαν το εμβόλιο. Από τότε που η Tiffany Dover λιποθύμησε στη ζωντανή τηλεόραση, τα κοινωνικά μέσα μαζεύονται με τις ειδήσεις για το θάνατό της. Πολλοί γρήγορα σκέφτηκαν ότι είχε συμβεί κάτι. Παρόλο που επιβεβαίωσε ότι ήταν μια χαρά, τα νέα του θανάτου της εξαπλώθηκαν για άλλη μια φορά σαν πυρκαγιά.

Οι άνθρωποι άρχισαν να εικάζουν ότι η Tiffany δεν πήγε καλά αφού αρκετοί χρήστες πλημμύρισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φερόμενη «απόδειξη» που υπαινίχθηκε το ίδιο. Όλα ξεκίνησαν όταν οι άνθρωποι μοιράστηκαν φωτογραφίες ενός φερόμενου πιστοποιητικού που ισχυρίστηκε ότι η Tiffany είχε πεθάνει. Είναι αδύνατο να πούμε αν το πιστοποιητικό είναι πραγματικό. Ταυτόχρονα, ορισμένοι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι η Tiffany, που συχνά δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα, απουσίαζε για μερικές ημέρες.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει επιβεβαίωση από την οικογένεια.   https://www.hitc.com/en-gb/2020/12/20/who-is-tiffany-dover-twitter-trend-about-her-death-explored/

3 σχόλια:

  1. να παρη ο αντρας της ενα πολυβολο και να τους γαμησει το σπιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΓΟΝ..............
    ----------------------------------------

    Ο επίσημος ιστότοπος της Pfizer λέει ότι το εμβόλιο τους μπορεί και να σε…ΣΚΟΤΩΣΕΙ..!!!

    .
    https://www.cvdvaccine-us.com/safety

    .
    H ΠΗΓΗ ΕΔΩ.....
    --------------------------------
    http://greeknewsondemand.com/2020/12/19/%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-pfizer-%ce%bb%ce%ad%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b5/

    .
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΣΟΥΝ......

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν αυτο αληθευει ειναι εγκλημα...ντροπη στην συγκεκριμενη εταιρεια οσο και στους κυβερνοντες που το επιτρεπουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive