Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ξεφορτώνουν συνεχώς λάθρο στο λιμάνι του Πειραιά!! Κι ΕΜΕΙΣ; #μένουμε σπίτι !!


ΔΕΣ ΚΙ ΕΔΩΆφιξη 163 λάθρο με το πλοίο "Σάμος" στον Πειραιά χθες. Οι Έλληνες μαντρωμένοι με την πλύση εγκεφάλου από τα βοθροκάναλα όλο το 24ωρο και οι "επενδυτές" σουλάτσο;...

Αφίξεις λάθρο με ταξί στην Κυψέλη!! Έχουν κατακλύσει την Αθήνα με τις ευλογίες του Μπακογιάννη. Ο Μηταρακης, θα τους κουβαλήσει ολους απ τα νησιά και θα τους βάλει σε διαμερίσματα!! Οι Αθηναίοι όταν ξυπνήσουν θα βρεθούν περικυκλωμένοι από γκέτο μουσουλμάνων!!  Κι εμείς;...#μένουμε σπίτι!!

CYBER 54

2 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000
    Σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που δίνει στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, λέει μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι όχι απλώς θα ηγηθώ της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές, αλλά αυτές θα τις κερδίσουμε ώστε επιτέλους να δούμε μια καλύτερη μέρα για την Ελλάδα». Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του απαντώντας σε σχετική ερώτηση, λέει: «Η νέα Δημοκρατία και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση έδωσε αγώνα για τη διαφάνεια και έχει πληγεί από τη δράση των οργανωμένων συμφερόντων». Λέει τέλος: «Το ερώτημα ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο, είναι στα μυαλά όλων, το καταλαβαίνουν και από το ΠΑΣΟΚ. Και όλοι καλούμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για κανόνες διαφάνειας».
    Ο αρχηγός των τουρκικών δυνάμεων στρατηγός Χ. Κιβρίκογλου επισκέπτεται την Ακρόπολη(θα συμμετάσχει στη σύνοδο της στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ που αρχίζει αύριο στην Αθήνα).
    Σε δηλώσεις που κάνει ο υφυπουργός Τύπου και ΜΜΕ Τ. Χυτήρης, αναφερόμενος στα όσα ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη, λέει: «Επανέλαβε τις συκοφαντικές του επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. Επέμεινε να αρνείται να αρνείται τα αυτονόητα για τη θετική πορεία της χώρας. Απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση για οποιοδήποτε κρίσιμο θέμα ρωτήθηκε. Τελικά, επανέλαβε τον εαυτό του και έμεινε να κολυμπά στα νερά της διαπλοκής, σηκώνοντας ξανά ¨σημαία ευκαιρίας¨ με την οποία νομίζει ότι θα ξεπεράσει τις επιπτώσεις της πρόσφατης εκλογικής ήττας της ΝΔ και τα εσωκομματικά του προβλήματα».
    Σε δηλώσεις που κάνει (9/9) ο Υπ. Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου, αναφερόμενος στις επικείμενες γιουγκοσλαβικές εκλογές (προεδρικές-βουλευτικές), λέει: «Το αποτέλεσμα είναι ένα άλλο ζήτημα, αλλά οι διαδικασίες είναι εξίσου σημαντικές σε μια δημοκρατική χώρα, αν πράγματι γίνονται ανοιχτές και ελεύθερες εκλογές. Αυτό ελπίζω να συμβάλει στο να κατανοήσουν ότι πράγματι οι ελεύθερες και ανοιχτές εκλογές ίσως ανοίξουν ένα διαφορετικό δρόμο για μια σταδιακή προσέγγιση Ευρώπης-Γιουγκοσλαβίας, μια νέα προσπάθεια προσέγγισης, ασχέτως του εκλογικού αποτελέσματος, ασχέτως δηλαδή αν βγει ο κ. Μιλόσεβιτς ή όχι, για να το πούμε έτσι, πολύ ανοιχτά. Βεβαίως, μια αρνητική εξέλιξη στην εκλογική διαδικασία, δηλαδή αν είναι εμφανές, διαπιστωμένο ότι υπάρχει βία, νοθεία και μια σειρά άλλων πράξεων που αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα, τότε αυτό βεβαίως θα έχει αρνητικές επιπτώσεις. Μπορώ να πω ότι τα αρχικά μηνύματα που έχουμε βεβαίως δεν είναι ενθαρρυντικά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2000 διεθνή
    Διεξάγονται δημοτικές εκλογές στην «ΠΓΔΜ»(ο πρωθυπουργός Λ. Γκεοργιέφσκι έχει δηλώσει ότι θα προτείνει την προσφυγή σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές αν τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά για τον κυβερνητικό συνασπισμό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive