Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΜΠΟΧΑ !!Γρηγόρης Δημητριάδης Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη συνέταιρος του εγκληματία Αριστείδη Φλώρου. ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι δικηγόρος και ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κυβέρνηση που προέκυψε μετά από τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου του 2019. 
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης τυγχάνει ανιψιός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη...

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ήτανε συνέταιρος με τον εθνικό ληστή, απατεώνα Αριστείδη Φλώρο που είχε ως αποτέλεσμα να ζημιωθεί το Ελληνικό Δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, συνελήφθη και κρατήθηκε φυλακισμένος για την υπόθεση υπεξαίρεσης ENERGA σε βάρος του Δημοσίου και σωρεία άλλων κακουργημάτων μεταξύ αυτών και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλο.







Page 3 / 8

Zoom 100%

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης και συνέταιρος του εθνικού ληστή και απατεώνα Αριστείδη Φλώρου με την ανάληψη των καθηκόντων του ως ο κλειδοκράτορας του Πρωθυπουργικού Γραφείου και Θείου του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να ελευθερώσει τον φυλακισμένο συνέταιρο του κύριο Αριστείδη Φλώρο καθώς το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων με την σχετική εμπλοκή παραδικαστικών για τα σχετικά, αναγνώρισε χαρίσματα και ελαφρυντικά στον εθνικό απατεώνα και ληστή και του μείωσε την πρωτόδικη ποινή των 21 ετών κάθειρξη σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή και έτσι ο συνέταιρος τους ελευθερώθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive