Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Ανεκδοτάκιας: "Αμερικανός, Ινδός και Ελληναράς πάνε στην κόλαση"

Ένας Έλληνας ένας Αμερικανός και ένας Ινδός πάνε στην κ%λαση τους συναντάει ο Διάβ*λος και τους λέει: σε όλους που έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία για να πάνε στον Παράδεισο. Βγάζει λοιπόν ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας :
Όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει φεύγει για Παράδεισο μπορείτε να χρησιμοποιείτε για ασπίδα ότι θέλετε. Πάει ο Αμερικανός. Τι θα έχεις για ασπίδα τον εωτάει ο Διάβολος. Ο αμερικανός σηκώνει 
μια τεράστια πέτρα και λέει εντάξει είμαι έτοιμος. Σηκώνει ο Σατανάς το μαστίγιο χτυπάει μια φεύγει η πέτρα χτυπάει δεύτερη φωνάζει σαν τρελός ο Αμερικάνος. Ο επόμενος λέει ο Σατανάς …..πάει ινδός. Τι θα έχεις για ασπίδα;...
Τίποτα! απαντάει ο Ινδός 80 χρόνια γιόγκα έκανα και δεν νιώθω πόνο σωματικό ποτέ! Πρώτο χτύπημα ο ινδός σσσςςς δεύτερο χτύπημα σσσσς τρίτο χτύπημα και ο ινδός σσσς.Λέει ο Διάβολος πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα είσαι ελεύθερος να πας στον παράδεισο.
ΟΧΙ όχι όχι λέει ο ινδός θέλω να μείνω και να δω.
Εντάξει μείνε του λέει .
Λοιπόν τι θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα; Ρωτάει τον έλληνα ο διάβολος.
Και απαντάει ο έλληνας : Ε, τι: ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΦΥΣΙΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive