Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Συναγερμός: Η Τουρκία επιχειρεί να προωθήσει στην Ελλάδα λαθρομετανάστες με τον ιό

Κορωνοϊός – Συναγερμός: Η Τουρκία επιχειρεί να προωθήσει στην Ελλάδα μετανάστες με τον ιό
Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Αρχές μετά τις πληροφορίες για συγκεντρώσεις μεταναστών στα δυτικά παράλια της Μικράς Ασίας από κέντρα διαμονής λαθρο μεταναστών στο εσωτερικό της ΤουρκίαςΑρμόδιες πηγές από το ΓΕΕΘΑ, αναφέρουν ότι πολλοί από αυτούς ήταν στο Παζαρκουλέ...
στον Εβρο και εκτιμάται ότι η Τουρκία έχει οργανωμένο σχέδιο να μεταφέρει λαθρομετανάστες με κορωνοϊό στην Ελλάδα και την Ευρώπη εν μέσω πανδημίας.
Οι κινήσεις των μεταναστών από το εσωτερικό προς τα παράλια της Μικράς Ασίας πραγματοποιούνται σε απόλυτη τάξη υπό τον συντονισμό της τουρκικής χωροφυλακής και της Αστυνομίας.
Οι ίδιες πηγές αποδίδουν τις υπερπτήσεις σε Λέσβο, Χίο και Εβρο σε μία κίνηση να αποσπαστεί η προσοχή από τη συγκεκριμένη προσπάθεια.
Επισημαίνουν επίσης ότι ενεργοποιήθηκαν άμεσα οι Ενοπλες Δυνάμεις, η Αστυνομία και το Λιμενικό.
Τα δύο τουρκικά αεροπλάνα που πέταξαν πάνω από τη Λέσβο δεν δίστασαν να κατέβουν μέχρι και στα 5.000 πόδια βόρεια από το νησί προκειμένου να παρενοχλήσουν βρετανικό αεροσκάφος της Frontex.
Οι ελληνικές αρχές έχουν συγκεντρώσει πολλές από αυτές τις πληροφορίες από ανοιχτές πηγές όπως ΜΚΟ που ασχολούνται με την προώθηση μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive