Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Λέσβος: Οι μετανάστες θέλουν να φύγουν με κάθε τρόπο – Προσπαθούν να παραβιάσουν φορτηγά. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στόχος τους είναι να φτάσουν σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα – Προσπαθούν να επιβιβαστούν σε φορτηγά και σε οποιοδήποτε άλλο μέσο καταφέρουν να επιβιβαστούν...

Ξεκίνησε πριν λίγη ώρα το πλοίο της γραμμής από τη Λέσβο με προορισμό τον Πειραιά. Αρκετοί είναι οι μετανάστες οι οποίοι έφτασαν στο λιμάνι από τη Μόρια και προσπαθούν με κάθε τρόπο να φύγουν από το νησί με προορισμό την ενδοχώρα και από εκεί, όπως δηλώνουν οι περισσότεροι, στόχος τους είναι να φτάσουν κάπου στην Ευρώπη.
Ένας από τους τρόπους διαφυγής τους, όπως φαίνεται και στα αποκλειστικά βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, είναι να μπουν σε φορτηγά-ψυγεία ή σε όποιο άλλο μέσο μπορέσουν να επιβιβαστούν και να ταξιδέψουν μέχρι τον Πειραιά.
Στα βίντεο φαίνονται ορισμένοι παράνομοι μετανάστες που προσπαθούν να σπάσουν την κλειδαριά ενός φορτηγού, ενώ ψάχνουν ακόμη και στο κάτω μέρος για να εντοπίσουν μια «θέση» και να μπουν παράνομα στο πλοίο που ετοιμάζεται να φύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive