Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Δεν κατάλαβα δεν τρόμαξες ΑΚΟΜΑ; Πάρε λοιπόν άλλη μια δόση. Ακούστε το νέο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ηχητικό μήνυμα της ΕΛΑΣ για τις άσκοπες μετακινήσεις [βίντεο]

Αποτέλεσμα εικόνας για νέο ηχητικό μήνυμα της ΕΛΑΣ για τις άσκοπες μετακινήσεις
Νέο ηχητικό μήνυμα για την απαγόρευση κυκλοφορίας, σε δέκα γλώσσες, μεταδίδουν από σήμερα το πρωί τα μεγάφωνα των περιπολικών της ΕΛΑΣ, σε όλη τη χώρα, προκειμένου να φοβίσουν και να αποτρέψουν τις μετακινήσεις πολιτών, που έχουν κληθεί να παραμείνουν στα σπίτια τους λόγω -και καλά- κορωνοϊού....
Εκτός από τα ελληνικά, το μήνυμα μεταδίδεται και στα αγγλικά, γαλλικά, αραβικά, ουρντού, νταρί, φαρσί, χίντι, παντζάμπι και παστού.
Το μήνυμα μεταδίδεται από τα περιπολικά, όπου παρατηρείται κόσμος να κυκλοφορεί στους δρόμους, είτε ημεδαποί είτε αλλοδαποί, οι οποίοι ενδεχομένως δεν έχουν την ίδια πρόσβαση στην ενημέρωση, κυρίως στις μεγάλες πόλεις. Στο μήνυμα υπενθυμίζεται το μέτρο της απαγόρευσης και επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία επιτρέπεται μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Ειδικότερα το ηχητικό μήνυμα αναφέρει: «Ισχύει περιορισμός κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα. Μετακινήσεις επιτρέπονται μόνο για εργασία ή εξυπηρέτηση συγκεκριμένων αναγκών. Στις μετακινήσεις να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και την ανάλογη βεβαίωση. Η συνεργασία σας είναι απαραίτητη για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας».
Παράλληλα, συνεχίζονται και σήμερα οι έλεγχοι της αστυνομίας για την παραβίαση του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας που άρχισε να εφαρμόζεται από χτες.  Όπως έγινε γνωστό, το 24ωρο από χτες, Δευτέρα 23/3/2020, στις 06.00 το πρωί, μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, συνελήφθησαν για παραβίαση του περιορισμού κυκλοφορίας και επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ, σε 164 άτομα συνολικά σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων οι 57 ήταν στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive