Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη για την σθεναρή απόφαση να προστατευθεί ο Ελληνισμός από τον τελικό αφανισμό της εισβολής άπειρων εισβολέων του τζιχαντιστή χαλίφη Ερντογάν. Του Ευριπίδη Μπίλλη. ΦΩΤΟ


Επιτρέψτε μου επίσης να υπενθυμίσω,  ότι με απόλυτη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων των νησιών μας, θα πρέπει να σταματήσει άμεσα κάθε σκέψη για κατασκευή στα νησιά μας κλειστών κέντρων φύλαξης των εισβολέων.
       
Που με αυστηρή απόλυτη φύλαξη των θαλάσσιων και χερσαίων Εθνικών μας συνόρων θα πρέπει να κατασκευαστούν το συντομότερο όσα παρόμοια  κέντρα απαιτούνται στην Ηπειρωτική Ελλάδα;. Κλειστά προφανώς.

Όπου να μεταφερθούν οι εισβολείς των νησιών μας και όπου θα μεταφέρεται και κάθε άλλος εισβολέας,  πριν απελαθεί στην χώρα του. Και προφανώς όχι στην Τουρκία που δεν θα δεχθεί κανέναν. Ακόμα και αν προσποιηθεί ότι αλλάζει την πολιτική της. Με παράδειγμα όσα σχετικά έπραξε το Ισραήλ.
       

Επιτρέψτε μου επίσης  να πω ότι θα πρέπει να τηρηθεί αντίστοιχη σθεναρή θέση απελευθέρωσης  της Ελλάδας από τα δεσμά του φασιστικού μνημονίου Τσίπρα του 2018 (συνημμένο) κατάργησης του Ελληνικού κράτους. Πράγμα που  αποτελεί όνειδος για την πατρίδα μνας, για την ΕΕ και για την ανθρωπότητα.

Συγχαρητήρια ανήκουν επίσης στον Σταύρο Λυγερό για τη σημερινή ορθή Ελληνική του θέση σε κανάλι τηλεόρασης. Και όνειδος στον γνωστό καθημερινό καθηγητηρά Φύρερ μας Δεσποτόπουλο που επιπλέον διέκοπτε αναιδέστατα και συνεχώς τον  Σταύρο Λυγερό.
       

Τι επίσης να πει για το  νέο «φρούτο», την   εικονιζόμενη χανούμ (κυρία τουρκιστί) του Mega «μας» (αλήθεια σε ποιον τυπικά ανήκει),  που «κατατρομαγμένη» προσπαθούσε να τρομάξει τον Ελληνισμό για το τι τον περιμένει από την φθορά του χαλίφη τζιχαντιστή Ερντογάν που θα ξεσπάσει κατά την χανούμ πάνω μας, για να μας «φάει» το «θεριό.
        
Ας κοπιάσει χανούμ για να φάει τελείως τα δικά του μούτρα του από τις Ελληνικές ένοπλες μας δυνάμεις

Ο άλλοτε ΑΝΕΛ και μετά μνημονιακός, σκοπιανός κτλ εικονιζόμενος Τέρενς Κουίκ του Τσίπρα,
              
Είχε  το απύθμενο θράσος,  με ευκαιρία την νυν φρούρησης των συνόρων μας από την εισβολή κατάληψης της, να  μας πει άθλια και αισχρά, το γνωστό αηδιαστικό παραμύθι ότι και οι Έλληνες πήγαιναν στις ΗΠΑ κτλ.

Φαίνεται ότι δεν γνωρίζει ο σκοπιανός Τερένσκυ   τίποτε  για το νησί Έλλις κτλ
Τι άλλο να του πεις του μαϊντανού  αυτού που για χρόνια το έπαιζε αισχρά πατριώτης κτλ
       

Παρόμοια επίσης «έξυπνα» και από τον εικονιζόμενο επίσης καθημερινό καθηγηταρά Φύρερ μας,  Που δεν χρειάζεται να πω ποιος είναι στη φωτογραφία. 
 Και που ο Εικονιζόμενος Καθηγητής της Ιατρικής Στεφανάδης, χρησιμοποίησε ιατρικούς όρους για να τον «συνεφέρει»
Τέλος το ΚΚΕ βρήκε λύση «εν ονόματι όλων των Ευρωπαίων».  Να τους δεχόμαστε αενάως όλους  και να τους δίνουμε χαρτιά  να πάνε σε όποια χώρα θέλουν.
 
Τι να του πεις του εθνομηδενιστή κρυφονεοταξικού, δήθεν αριστερού μνημονιακού εθνομηδενιστή,  του Κουτσόυμπα του «δημοκρατικού» κατοχικού τόξου.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive