Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Τούρκοι ψαράδες στα ελληνικά χωρικά ύδατα… αρνούνταν να αποχωρήσουν!

Την άμεση παρέμβαση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου προκάλεσε η παρουσία δύο τουρκικών αλιευτικών σκαφών ανοιχτά του Καταρράκτη λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Τα δύο αλιευτικά εντοπίστηκαν να ψαρεύουν εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, αρνούμενα να αποχωρήσουν από την περιοχή παρά τις συνεχείς ειδοποιήσεις του Ναυαγοσωστικού Σκάφους του Λιμεναρχείου Χίου....
Επί δύο ώρες, το ελληνικό σκάφος επιχειρούσε να απομακρύνει τα σκάφη από την περιοχή κάτι που επιτεύχθηκε στις 20:00 της Πέμπτης, οπότε και τα τουρκικά αλιευτικά άρχισαν να υποχωρούν προς την πλευρά της Τουρκίας.

7 σχόλια:

  1. Σύλληψη σε άτυπο τζαμί για παράβαση της μη συνάθροισης σε λατρευτικούς χώρους...Κορωνοιός: 9 συλλήψεις σε παράνομο τζαμί την Αθήνα - Την ώρα που έκλειναν οι εκκλησίες εκείνοι προσεύχονταν κανονικά

    https://www.capital.gr/epikairotita/3439351/sullipsi-se-atupo-tzami-gia-parabasi-tis-mi-sunathroisis-se-latreutikous-xorous
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/859627_koronoios-9-syllipseis-se-paranomo-tzami-tin-athina-tin-ora

    '' Την στιγμή που συντελείται μία άνευ προηγουμένου επίθεση στην Ορθόδοξη εκκλησία, τα παράνομα τζαμιά βρίσκονται στο απυρόβλητο.Η αστυνομία προχώρησε σε 15 προσαγωγές, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για τα 9, για παράβαση της μη συνάθροισης σε λατρευτικούς χώρους.
    Λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι, 15 άτομα εντοπίστηκαν να εισέρχονται σε άτυπο χώρο προσευχής στο Γουδί, με την επωνυμία Al Salam και σουδανό Ιμάμη. Ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου και οι άντρες της Άμεσης Δράσης που έφτασαν με περιπολικό στο σημείο τους ζήτησαν να εξέλθουν από το χώρο.Προσήχθησαν στο Τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 9 ατόμων. ''

    Κρουασάν με σοκολάτα και γάλα τσάι Εβδομαδιαίο μενού γεύματος.3 γεύματα κρέατος (λουκάνικο μοσχαρίσιο μπιφτέκια κοτόπουλο συνοδευόμενα με ρύζι).Αν δεν τηρούν τις προδιαγραφές του Κορανίου και του Χαλάλ σας ή δεν είναι του γούστου σας,μην τα πετατεδεν τα ειχατε και στη χωρα σας.

    https://twitter.com/nitsa_pap/status/1240321784274182144

    Από σήμερα ξεκινάω το πρόγραμμα "Γνωρίστε τη ΜΚΟ της γειτονιάς σας". Στόχος η παράθεση στοιχείων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, σχετικά με τη δράση των ΜΚΟ στην Ελλάδα. Θα δημιουργείται ένα thread ανά ΜΚΟ. Αν βρίσκετε κάτι από αυτά χρήσιμο κάντε rt.
    Human Rights360. Ιδρυτής ο Ε. Φαρμάκης, που έχει απασχολήσει τα media με επιστολές & δράσεις υπέρ των ανοιχτών συνόρων. Στενές σχέσεις με το Open Society. Χρηματοδοτούμενη από υποστηρικτές & δωρητές που περιλαμβάνουν οργανώσεις & πρεσβείες ξένων κρατών.

    https://twitter.com/H0lyInquisiti0n/status/1240582673929830400
    https://twitter.com/H0lyInquisiti0n/status/1240576928588988416

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόρια-«Ιντλίμπ»: Εμφανίστηκαν τα «Λευκά Κράνη» της Αλ Κάιντα λόγω... κορωνοϊού - Νέα βίντεο από τα επεισόδια στον Έβρο

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/859517_moria-intlimp-emfanistikan-ta-leyka-krani-tis-al-kainta (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντεο)

    ''Με πρόσχημα τον κορωνοϊό οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες στην Μόρια ιδρύουν ομάδα με την ονομασία «Λευκά κράνη» (White Helmets)!Τα «Λευκά Κράνη» είναι μια υποτιθέμενη «ανθρωπιστική» ομάδα προκάλυμμα των τζιχαντιστών στη Συρία που ειδικεύεται σε προβοκατόρικα βίντεο και καθοδηγείται απο δυτικές μυστικές υπηρεσίες. Όλως τυχαίως επιχειρούν μόνο σε περιοχές που ελέγχονται απ την Al Nusra/Al-Qaeda.Δεν βρίσκονται πουθενά σε περιοχές υπό τον έλεγχο του συριακού Στρατού.
    https://twitter.com/stavroforos_/status/1240840645952122883?ref_src=tws ''

    Ετοιμάζονται για απαγόρευση κυκλοφορίας των Ελλήνων αλλά μεταφέρουν χιλιάδες παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα!

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/859509_etoimazontai-gia-apagoreysi-kykloforias-ton-ellinon-alla

    ''Η χώρα καταρρέει οικονομικά και κοινωνικά λόγω του κορωνοϊού και του γενικού «lockdown» στο οποίο αναμένεται να προστεθεί και απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών και στην κυβέρνηση έκριναν σωστό να μεταφέρουν εκατοντάδες παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα!Δύο επιβατικά πλοία της εταιρίας Sea Jets ναύλωσε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με σκοπό τη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων από τα νησιά προς την ηπειρωτική Ελλάδα.
    Πρόκειται για τα πλοία Aqua Blue και Superjet, τα οποία θα μεταφέρουν μετανάστες και πρόσφυγες από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, της Δωδεκανήσου, αλλά και της Κέας, σύμφωνα με το cyclades24.grΕν ολίγοις τι έχουμε εδώ; Οι Έλληνες δεν θα μπορούν να περπατούν ελεύθερα στην χώρα τους και θα είναι έγκλειστοι, ενώ χιλιάδες αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες θα μπορούν πλέον να κάνουν «βόλτες» στην ελληνική επικράτεια και μάλλον «μόνιμες».Τα δρομολόγια ήδη ξεκίνησαν από το βράδυ της Πέμπτης.

    Συγκεκριμένα, έως και την Κυριακή 22 Μαρτίου πρόκειται να εκτελεστούν τα παρακάτω δρομολόγια:
    Λαύριο – Σάμος – Χίος – Λέσβος – Καβάλα (Aqua Blue)
    Καστελόριζο – Ρόδος – Σύμη – Κως – Ραφήνα (Superjet)
    Ραφήνα – Λέρος – Κάλυμνος – Κως – Ραφήνα (Superjet)
    Οι παράνομοι μετανάστες οι οποίοι πρόσφατα έφτασαν στην Κέα, θα απομακρυνθούν με δρομολόγιο προς το λιμάνι της Καβάλας.
    Το πλοίο και η ημερομηνία του δρομολογίου θα καθορισθούν τις επόμενες ημέρες, μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των μεταναστών και όλα τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία διαδικαστικά στάδια για τη μεταφορά τους.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2000
    Υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου συνέρχεται η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Σε ανακοίνωση που δίδεται στη δημοσιότητα μετά το τέλος της συνόδου αναφέρονται και τα εξής: «Η Ιερά σύνοδος με αμετακίνητη προσήλωση προς τη φιληειρηνική διαδικασία του διαλόγου, επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά την πρότασή της για άμεσο παραμερισμό κάθε αγκύλωσης και άμεση έναρξη διαλόγου μεταξύ της Εκκλησίας και της κυβέρνησης, αποκλειστικά για το θέμα των ταυτοτήτων». Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης αναφέρονται τα εξής: «Η απόφαση για απάλειψη του θρησκεύματος(από τις νέες ταυτότητες) στερείται νομιμότητας, εφόσον έρχεται σε αντίθεση με τον νόμο 1988/91 περί υποχρεωτικής αναγραφής, με την ευρωπαϊκή σύμβαση περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων που στο άρθρο 9 δεν επιτρέπει τη θέσπιση περιορισμών στην ελευθερία εκδηλώσεως των θρησκευτικών πεποιθήσεων κάθε πρόσωπου και στο Σύνταγμα της Ελλάδος, το όποιο στο άρθρο 13 χαρακτηρίζει απαραβίαστη την ελευθερία της θρησκευτικής συνειδήσεως».
    Σε δηλώσεις που κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Ρέππας απαντώντας στην ερώτηση αν ο πρωθυπουργός θα δεχθεί τον Αρχιεπίσκοπο που ο δεύτερος ζήτησε μια συνάντηση λέει: «Ουδέποτε έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο συνάντησης του πρωθυπουργού με τον μακαριότατο. Έχουμε πει ότι στο πλαίσιο του προγράμματος του πρωθυπουργού, βεβαίως, κατά προτεραιότητα θα αντιμετωπισθεί ένα τέτοιου είδους ενδεχόμενο, εφόσον υποβληθεί ανάλογο αίτημα». Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στο θέμα των νέων ταυτοτήτων λέει: «Το θέμα αυτό, αποκλειστικής αρμοδιότητας της κυβέρνησης, της Πολιτείας, είναι θέμα που έχει αντιμετωπιστεί οριστικά και τελεσίδικα».
    Ο ευρωβουλευτής του Συνασπισμού Μ. Παπαγιαννάκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Φλάς» και αναφερόμενος στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος λέει: «Αυτό το συνέδριο θα βγάλει την ηγεσία και στη συνέχεια το επόμενο, χωρίς να συζητήσει την ηγεσία, μπορεί να αλλάξει αυτά που ακόμα και τώρα μπορεί να πει η ηγεσία. Τα άλλα που είναι θέματα ουσίας και τα οποία τώρα τα αφήνουμε σε κάποια μικρή θολούρα, τα λύνουμε κατά το δοκούν και κατά την αρεσκεία μας αργότερα. Αυτό σκέφτονται πολλοί. Νομίζω ότι σκέφτονται πολύ άσχημα να σκέφτονται έτσι, δεν θέλω να είμαι άδικος μαζί τους, αλλά είναι πολύ ισχυρή υποψία».
    Πτώση κατά 2,52% σημειώνει ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών στο χρηματιστήριο Αθηνών με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί στις 4.041,37 μονάδες(η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται περίπου στα 102 δισεκατομμύρια δραχμές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2000 διεθνή
    Συνέρχεται το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας. Σε ανακοίνωση που εκδίδεται μετά το τέλος της συνεδρίασης αναφέρεται ότι: « Η Τουρκία θα εξακολουθήσει να θέτει θέμα βελτίωσης της μη αποδοτικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της άμυνας». Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης αναφέρεται: «Τα αιτήματα της Ε.Ε. προς το ΝΑΤΟ θα εξετάζονται εκ μέρους της Τουρκίας ένα προς ένα, με βάση τις Νατοϊκές αποφάσεις, στο πλαίσιο των εθνικών συμφερόντων, και η συμβολή της Τουρκίας θα είναι ανάλογη της συμμετοχής της»(το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας δίνει τη συγκατάθεσή του για την άρση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην επαρχία Βαν της νοτιανατολικής Τουρκίας).
    Σε δηλώσεις που κάνει στο Βερολίνο ο Γάλλος πρόεδρος Ζ. Σιράκ λέει μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχει δικό της Σύνταγμα μέσα σε δύο χρόνια. Είναι κατά τη γνώμη μου κάτι απαραίτητο και πρέπει να λυθεί σύντομα. Είναι θέμα που το χρονικό του πλαίσιο είναι μήνες παρά χρόνια. Ίσως ένα, δύο χρόνια». Σε δηλώσεις που κάνει ο Γερμανός καγκελάριος Γκ. Σρέντερ λέει: «Η ολοκλήρωση και η εμβάθυνση της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης δεν θα στρέφεται κατά της εθνικής ταυτότητας των κρατών-μελών».
    Γίνεται γνωστό ότι οι Παρατηρητές της Ε.Ε. που παρακολουθούν τη διεξαγωγή των εκλογών στη Ζιμπάμπουε σε έκθεσή τους αναφέρουν πως οι εκλογές διενεργήθηκαν σε κλίμα τρομοκρατίας για τους οπαδούς της αντιπολίτευσης(ο πρόεδρος Μουγκάμπε χαρακτηρίζει «σκουπίδια» τις καταγγελίες των παρατηρητών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2000
    Υπό την προεδρία του προέδρου της ΝΔ Κ. Καραμανλή συνέρχεται η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Ο Κ. Καραμανλής μιλώντας στη διάρκεια της συνεδρίασης και αναφερόμενος στα «διαπλεκόμενα» λέει: «Οποιαδήποτε νέα απόπειρα επιδρομής της διαπλοκής θα βρει την απάντησή που βρήκε το σκάνδαλο με τους «κουλοχέρηδες». Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ επικρίνοντας την κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί στα ελληνοτουρκικά λέει: «Εάν λογαριάζουν να δώσουν φιλικά όσα η Τουρκία απαίτησε, αλλά δεν πέτυχε με την απειλή χρήσης βίας, πλανώνται πλάνην οικτράν»(ο Κ. Καραμανλής προτείνει μέτρα για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του κόμματος – στη συνεδρίαση δεν παραβρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη).
    Υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου συνέρχεται η Ιερά Σύνοδος. Σε δηλώσεις που κάνει ο μητροπολίτης Πειραιώς καλλίνικος μετά το τέλος της συνόδου λέει τα εξής: «Έγινε συζήτηση για συκοφαντικές και υβριστικές δηλώσεις του κ. Κακλαμάνη προς την Εκκλησία. Θα σταλεί επιστολή διαμαρτυρίας και βεβαίως με πικρία ακούσαμε τις δηλώσεις, τις αδικίες του κ. Κακλαμάνη, τις οποίες και αποκρούωμεν, διότι η Εκκλησία έχει σωρεία από περγαμηνές. Σε όλα τα πεδία. Την μεν οικογένειαν η Εκκλησία είναι αυτή που τη στηρίζει, τη συντηρεί, την οικοδομεί. Κι αυτοί που έγραψαν για την οικογένεια είναι καλόγεροι, μεγάλοι Πατέρες. Όσον αφορά για την φιλοπατρία η Εκκλησία έχει πολλές περγαμηνές. Οι κληρικοί της αιματοβάφησαν για την ελευθερία της πατρίδος. Όλοι εμείς οι παλιοί έχουμε υπηρετήσει. Αν δεν υπήρχε Εκκλησία, θα ήταν διαφορετική η θέση του γένους σήμερα. Έγινε συζήτηση να μη καλείται ο κ. Κακλαμάνης, αλλά είναι πικρία όλων μας. Δεν μπορεί να μας προσβάλει, γιατί το ράσο είναι βαμμένο με αίμα για την πατρίδα, την οικογένεια και δεν μπορεί να λέγονται αυτά από επίσημο στόμα».
    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δ. Ρέππας αναφερόμενος στα όσα ο μητροπολίτης Πειραιώς Καλλινίκος δήλωσε για τον πρόεδρο της Βουλής Απ. Κακλαμάνη λέει: «Τα όσα φέρονται ως λεχθέντα κατά τη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου για τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, συνιστούν μείζον ατόπημα. Ο Απόστολος Κακλαμάνης είναι πρόσωπο σεβαστό, ως πολιτικός μακράς διαδρομής, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κύρος. Ταυτοχρόνως, εκπροσωπεί έναν από τους βασικότερους θεσμούς της Ελληνικής Δημοκρατίας. Κάθε απόπειρα τέτοιου είδους δεν αφορά μόνον στον πρόεδρο της Βουλής, αλλά στο σύνολο του πολιτικού κόσμου. Κατά τούτο, το ατόπημα είναι μείζον και είναι διπλό».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2000 διεθνή
    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών που έγιναν (το σαββατοκύριακο) στη Ζιμπάμπουε, το κυβερνών κόμμα του προέδρου Ρ. Μούγκάμπε παίρνει τις 62 από τις 120 έδρες, ενώ το αντιπολιτευόμενο Κίνημα για την Δημοκρατική Αλλαγή παίρνει 57 έδρες(μια έδρα παίρνει ένα ανεξάρτητο κόμμα). Με αφορμή τα ανωτέρω αποτελέσματα ο Βρετανός Υπ. Εξωτερικών Ρ. Κουκ δηλώνει: «Το μεγάλο ποσοστό για την αντιπολίτευση δείχνει μια πραγματική βούληση ενός μεγάλου τμήματος του εκλογικού σώματος για αλλαγή, παρά τη βία και την αυθαιρεσία».
    Ο Γάλλος πρόεδρος Ζ. Σιράκ μιλώντας στο γερμανικό κοινοβούλιο λέει μεταξύ των άλλων ότι: «Στο μέλλον η Γαλλία και η Γερμανία θα αποτελέσουν την εμπροσθοφυλακή της Ε.Ε.»(μόνο αυτές μπορούν να προωθήσουν την υλοποίηση των στόχων της Ευρώπης, μαζί με άλλες χώρες-μέλη της Ε.Ε. θα μπορούσαν να παίξουν το ρόλο του σκαπανέα). Σε άλλο σημείο της ομιλίας του λέει: «Ούτε η Γαλλία αλλά ούτε και η Γερμανία επιδιώκει την αντικατάσταση των εθνικών κρατών και τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού υπερκράτους». Λέει τέλος ότι η Γερμανία πρέπει να πάρει μια μόνιμη θέση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, «αναγνώριση της επιρροής της ως υπερδύναμης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2000
    Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Ρέππας αναφερόμενος στις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλου δηλώνει: «Είναι αδιανόητο τέτοιες ανυπόστατες και άθλιες φήμες να αποτελούν μέρος ενός πολιτικού σχεδιασμού».
    Υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου συνέρχεται η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Σε δηλώσεις που κάνει μετά το τέλος της συνεδρίασης ο εκπρόσωπος της Ι.Σ. μητροπολίτης Πειραιώς Καλλίνικος λέει και τα εξής: «Η Εκκλησία έδειξε ήδη τη διάθεσή της για την ειρηνική αντιμετώπιση του ζητήματος με διάλογο. Με αυτό τον τρόπο, έπραξε στο ακέραιο το χρέος της. Έως την περασμένη Δευτέρα με υπευθυνότητα ζητούσε διάλογο. Δυστυχώς και προς απογοήτευση του ελληνικού λαού, η κυβέρνηση δεν έστερξε να ανταποκριθεί στην πρόκλησή της Εκκλησίας. Η Ιερά Σύνοδος, σύμφωνη με τις προσδοκίες των πιστών τέκνων της και συνεπής προς τις υποσχέσεις της για κατά το δυνατόν ευρύτερη λαϊκή έκφραση, αποφασίζει τη διενέργεια άτυπου δημοψηφίσματος της θρησκευτικής συνείδησης». «Το άτυπο δημοψήφισμα θα διεξαχθεί μέχρι τα μέσα φθινοπώρου σε όλη την Εκκλησία της Ελλάδος, με τη συγκέντρωση υπογραφών υπέρ της προαιρετικής αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες από αποκλειστικά ενήλικους».
    Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Ρέππας αναφερόμενος στις σημερινές αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου δηλώνει ότι: «Ο σεβασμός των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών πρέπει να είναι πλήρης και απόλυτος και δεν υπακούει στην αρχή της πλειοψηφίας, ούτε επιδέχεται συμψηφισμούς».

    ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2000 διεθνή
    Στη Ρωσία το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή), με ψήφους 129 έναντι 13 και μια αποχής, απορρίπτει την πρόταση του προέδρου Βλ. Πούτιν για τον περιορισμό των εξουσιών των περιφερειακών κυβερνητών (αυτοί συγκροτούν το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας).
    Το Ανώτατο Δικαστήριο της ΗΠΑ επιτρέπει την επιστροφή του 6χρονού Κουβανέζου Ελιάν Γκονζάλες στην Κούβα(απέρριψε έφεση συγγενών του 6χρονου που ζητούσαν την παραμονή του στις ΗΠΑ. Μετά την ανωτέρω απόφαση ο Ελιάν και ο πατέρας του αναχώρησαν από τις ΗΠΑ για την Κούβα. Έτσι τερματίζεται η πολύμηνη δικαστική διαμάχη μεταξύ του πατέρα του παιδιού και των συγγενών του ζουν στις ΗΠΑ για την κηδεμονία του).
    Ο Ρώσος πρωθυπουργός Μ. Κασιάνοφ δίνει στη δημοσιότητα το 10ετές οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive