Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Πρόεδρος Δαμασκηνιάς: Να έρθουν γιατροί να δουν τους ασθενείς μας - BINTEO

Εννέα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε σύνολο 71 κατοίκων έχουν καταγραφεί στο χωριό Δαμασκηνιάς στο Βοΐο Κοζάνης που τέθηκε σε καραντίνα. Ο πρόεδρος της κοινότητας Δαμασκηνιάς, Παύλος Τζάνας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...
του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μετέφερε την αγωνία των κατοίκων και απηύθυνε έκκληση να έρθουν γιατροί στη Δαμασκηνιά για να δουν τους ασθενείς.
"Αυτήν τη στιγμή κάθονται όλοι στα σπίτια τους, κατάλαβαν ότι πρέπει να μένουν στο σπίτι και να μην βγαίνουν έξω. Εγώ ζήτησα από τον Περιφερειάρχη και από τον δήμαρχο να έρθουν άνθρωποι του ΕΟΔΥ για να εξετάσουν τους ανθρώπους και να μην έχουν προβλήματα. Κάναμε την κίνηση ώστε ο κορονοϊός να μείνει εδώ και να μην εξαπλωθεί στα άλλα χωριά, οι ασθενείς είναι άνω των 65 ετών δεν έχουν πολύ βαριά συμπτώματα, δεν ξέρουν αν έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό, δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ζητάμε από την Πολιτεία να μας στηρίξει, να μας φέρουν γιατρούς να εξετάσουν τους ανθρώπους μας".
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive