Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Ολυμπιακός: «Η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει στον Εβρο θα είμαστε εκεί». Στέλνουν 3 νταλίκες τρόφιμα κ.λ.π.

Ένατος στον κόσμο ο Ολυμπιακός - Οι ομάδες με τους περισσότερους τίτλους
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε ότι θα στείλει τρεις νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά και αναλώσιμα, για τους  φύλακες στο Εβρο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:..

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμεριζόμενη τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα μας στέλνει άμεσα στα σύνορα 3 νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά, και αναλώσιμα για τους φύλακες των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης.Δίπλα τους θα βρεθεί και ομάδα εθελοντών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως συμβαίνει πάντα όταν υπάρχει ανάγκη.Η καρδιά όλων των Ελλήνων χτυπάει στον Έβρο και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι εκεί, δίπλα σε αυτούς που μας γεμίζουν υπερηφάνεια και θα τους παρέχουμε ότι χρειαστούν.
Επίσης τρόφιμα θα μοιράσει Ανάμεσα σε αυτούς και ο Δήμος Φαιστού, έχοντας και τη βοήθεια του Λευτέρη Αυγενάκη. Η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού ήρθαν σε επικοινωνία με την Κυβέρνηση και το Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων και συγκεντρώνουν τρόφιμα, νερά, κηπευτικά για να αποσταλούν στον Έβρο. Μάλιστα, τη σχετική είδηση επιβεβαίωσε με ανάρτησή του και ο Λευτέρης Αυγενάκης στο twitter.

1 σχόλιο:

  1. Οχι ρε παιδια η καρδια ολων τον ελληνων δεν χτυπαει διοτι ο εβρος καιγετε και γαμημενοι
    Ελληναραδες θελανε σωνη και καλα καρναβαλια αλα ξερω εγω τη θελουν ΠΟΥΤΣΟ θελουν ουστ πουσταραδες κωλο ελληνες γαμημενη ρατσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive