Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΑΥΤΑ γιατί ΔΕΝ τα λένε; Πρέπει να τρώμε ΣΚΕΤΟ τρόμο; Πάνω από 150.000 όσοι νίκησαν τον Covid-19

Την στιγμή που όλος ο κόσμος ζει τον εφιάλτη του κορονοϊού η ελπίδα έρχεται από τον αριθμό όσων των νίκησαν και οι οποίοι ξεπέρασαν τις 150.000. Τους τελευταίους μήνες ο κορονοϊός έχει γίνει ο εφιάλτης όλου του πλανήτη με την μία χώρα μετά την άλλη να μετράει θύματα....
Συγκεκριμένα ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τις 33.599, ενώ συνολικά τα κρούσματα είναι 708.020. Αυτή όμως είναι η μία πλευρά του νομίσματος, μία όντως τρομερά άσχημη πλευρά, καθώς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές.
Από την άλλη ευτυχώς που υπάρχει και η θετική πλευρά και αφορά τους ανθρώπους που κατάφεραν να κερδίσουν τον Covid-19 και οι οποίοι είναι η μεγάλη πλειονότητα. Συγκεκριμένα ως τώρα έχουν βγει νικητές από την μάχη αυτή 150.734 άνθρωποι με τον αριθμό αυτό να ανεβαίνει συνεχώς, δείγμα πως ναι μεν ο κορονοϊός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για κάθε οργανισμό, αλλά σίγουρα μόνο ανίκητος δεν δείχνει.
Όσον αφορά την χώρα με τους περισσότερους ανθρώπους που έχουν ιαθεί, είναι η Κίνα. Συγκεκριμένα όσοι έχουν βγει νικητές από την δοκιμασία αυτή είναι 75.448, την στιγμή που οι νεκροί στην Κίνα είναι 3.300.
Η Ισπανία από την πλευρά της μπορεί να πλήττεται σε μεγάλο βαθμό τις τελευταίες ημέρες, αλλά 14.709 άνθρωποι έχουν ξεπεράσει τον ιό, Στον αντίποδα όσοι δεν τα κατάφεραν είναι 6.606, με την χώρα αυτή να βρίσκεται δυστυχώς στην δεύτερη θέση με τις περισσότερες απώλειες.
Η Ιταλία βρίσκεται δυστυχώς στην χειρότερη θέση από κάθε άλλη χώρα και είναι η μοναδική στην οποία αυτοί που έχουν χάσει την ζωή τους είναι λίγο λιγότεροι από όσους τα έχουν καταφέρει. Συγκεκριμένα τα κατάφεραν 13.030, ενώ συνολικά τα θύματα έχουν φτάσει τα 10.779 που είναι και τα περισσότερα στον κόσμο.
Το Ιράν ακολουθεί, με τους Ιρανούς να αντιμετωπίζουν και αυτοί σοβαρά προβλήματα με τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα όσοι έχουν κερδίσει την μάχη με τον ιό είναι 12.391, ενώ στον αντίποδα δεν τα έχουν καταφέρει 2.640.
Τέλος όσον αφορά τις πρώτες πέντε χώρες που έχουν τους περισσότερους που έχουν ιαθεί, στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Γερμανία. Συγκεκριμένα 9.211 κάτοικοι της χώρας αυτής έχουν ξεπεράσει τον Covid-19, ενώ από την άλλη τα θύματα έχουν φτάσει τα 482 που είναι και ο μικρότερος αριθμός από τις υπόλοιπες τέσσερις χώρες.
Όσον αφορά την Ελλάδα, ο αριθμοί και στις δύο περιπτώσεις είναι μικροί. Συγκεκριμένα 52 είναι οι άνθρωποι που τα έχουν καταφέρει, ενώ 38 είναι οι νεκροί από τον κορονοϊό στην χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive