Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Eκδήλωση στις 22/2 για το μεταναστευτικό με Λαγό και Πλεύρη


Το Σάββατο 22-2-2020 και ώρα 19.00 σε κεντρική αίθουσα των Αθηνών η ΕΛΑΣΥΝ πραγματοποιεί μεγάλη εκδήλωση με θέμα τα Ελληνοτουρκικά και την λαθρομετανάστευση.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και ο Πρόεδρος και Ευρωβουλευτής της ΕΛΑΣΥΝ Ιωάννης Λαγός....




Σε μια εποχή που διακυβεύεται η εδαφική μας ακεραιότητα και η εθνική μας αξιοπρέπεια με την Πατρίδα μας να πλήττεται βάναυσα από την λαθροεισβολή, η ΕΛΑΣΥΝ αντιστέκεται και μάχεται.
Πηγή: THE RIGHTER
https://righter.gr/2020/02/07/ekdilosi-gia-to-metanasteftiko-me-lago-ke-plevri/

2 σχόλια:

  1. οι προγονοι μας εχυσαν τονους αιματος προκειμενου οι ελληνες να εχουν μια πατριδα και αυτη η παρακμιακη γενια την προδιδει και παραδιδει χωρις να πεσει μια σφαιρα,ζουμε τον βιο-ιστορικο θανατο του ελληνισμου,δεν λυπαμαι καθολου τους σημερινους νεοελληνες τα εχουμε πει προκειται για εναν τελειωμενο και παρακμιακο λαο που αυτοκτονει συνειδητα,αυτους που πραγματικα λυπαμαι και ειναι κριμα ειναι οι πατεραδες και παππουδες μας,οπως πολυ σωστα επισημανε και ενας φιλος που αρχιζω να φοβαμαι οτι εχει απολυτο δικιο: ''φιλε τελειωσε η Ελλαδα ...μεγαλυτερη καταστροφη απο την μικρα ασια''

    καλοσωρισατε στην νεα ελληνικη πραγματικοτητα...ληξιαρχειο χαλκιδας...29 ιανουαριου-5 φεβρουαριου 2020...το μελλον της ελλαδας(ουσιαστικα εχει ηδη φτασει):

    Γενοκτονία και Αντικατάσταση Ελλήνων

    https://twitter.com/eksegerellin/status/1227963488028516355

    τα ελεγα και προσφατα τυχεροι οσοι ηλικιακα ειναι απο 70 ετων και ανω και δεν θα δουν την ολοκληρωτικη δημογραφικη καταστροφη της χωρας και του εθνους των ελληνων

    τι αλλο θα διαβασουμε:

    Πρώην ειδικός φρουρός της ΕΛΑΣ, πακιστανικής καταγωγής διακινούσε μετανάστες με BMW

    https://taxalia.blogspot.com/2020/02/bmw.html

    Δείτε πινακίδες με οδηγίες που είναι έξω από Γραφείο Ασύλου??στον Αλιμο όπου καθημερινά εκτός Σ/Κ μαζεύονται 100αδες ...ι.Οι γλώσσες που δίνονται οι οδηγίες γελάστε ή κλάψτε: ΤΙΓΚΡΙΝΙΑ ΑΜΑΡΙΚΑ ΣΟΥΑΧΙΛΙ ΣΟΡΑΝΙ ΚΟΥΡΜΑΝΤΖΙ ΣΟΜΑΛΙΚΑ ...LINGALA ΟΥΟΛΟΦ ΑΡΑΒΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ! ΕΛΕΟΣ!

    https://twitter.com/revenger1860/status/1226180789068607488

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ.Χρυσοχοΐδης: «Υπήρξε ανοχή στην τρομοκρατία για πολλά χρόνια - 3.000 μετανάστες ρέπουν προς το έγκλημα»

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/847615_mhrysohoidis-ypirxe-anohi-stin-tromokratia-gia-polla-hronia (αξιζει να διαβαστουν ολοι)

    «Πολλοί από αυτούς είναι παραβατικοί και ρέπουν προς το έγκλημα. Ας πούμε πως ένα μεγάλο μέρος αυτών των ανθρώπων είναι καταγεγραμμένο. Περίπου 30-40.000 παραμένουν χωρίς να δικαιούνται άσυλο. Δεν είναι όλοι αυτοί παραβατικοί. Οι παραβατικοί είναι περίπου 2-3.000....Συλλαμβάνουν οι αστυνομικοί 100 φορές τους ίδιους και τους ίδιους αλλοδαπούς. Για όλους αυτούς πρέπει να οι διαδικασίες να είναι πιο γρήγορες, να τους αφαιρείται η δυνατότητα να κάνουν αίτηση για άσυλο και να καθυστερούν τον επαναπατρισμό τους» τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σημερινό αιματηρό περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας:
    «Και ο νεκρός και ο τραυματίας είναι ποινικοί. Οι δράστες είναι γνωστοί. Θα αναζητηθούν και θα συλληφθούν. Αυτοί οι άνθρωποι διάλεξαν λάθος χώρα και λάθος τόπο να εγκληματούν. Θα φύγουν. Δεν πρόκειται να αφεθούν ελεύθεροι ποτέ ξανά. Μέχρι να φύγουν θα κρατούνται. Αν αποφασίσουν να φύγουν νωρίτερα μόνοι τους, θα φεύγουν. Θα καθαρίσει το κέντρο της Αθήνας από τα εγκληματικά στοιχεία. Ο μόνος τρόπος για να καθαρίσεις είναι η σύλληψη, η τιμωρία και η επιστροφή στις χώρες του. Τελεία και παύλα».''

    → και φυσικα δεν απελαθηκαν/δεν θα απελαθουν ποτε ενω ηταν σεσημασμενοι/ειχαν αποφυλακιστει κλπ... και μιλαμε για σοβαρες και σκληρες παραβατικες και κακουργηματικες πραξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive