Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΑ ... ΡΙΝΙΣΜΑΤΑ & Η ΕΛΛΑΔΑ."ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"


Περίεργος τίτλος και παράξενη αλλά αληθινή η παρομοίωση που θα δούμε. Ο Μαγνήτης ως γνωστόν  έλκει και προσαρτά πάνω του το  σίδηρο. Θα μου πείτε τώρα, πως τι η εισαγωγή, και γιατί μπορεί να μας ενδιαφέρει η φυσική και η χημεία που μαθαίναμε στα σχολεία μας και που "κολλάει" η Ελλάδα; Συμπατριώτες...
είμαστε στην κρισιμότερη καμπή της μακραίωνης ιστορίας μας που είτε το θέλουμε είτε οχι ζούμε  καθοριστικές μέρες που θα έχουν μεγαλύτερη ένταση στις μέρες πούρχονται. Η Πατρίδα και ο λαός της βιώνουν μέρες Εθνικής και ατομικής ξεφτίλας που δεν έχουν προηγούμενο, η ανθελληνική τακτική του πολιτικού συστήματος ξεπέρασε κάθε όριο. Η ΒΙΑΙΗ εποίκηση με συνέπεια την αλλοίωση του γηγενούς πληθυσμού, η κατάπτωση της παιδείας και της δικαιοσύνης, η ανανταπάντητη πολιτική απέναντι τις τουρκικές προκλήσεις, η ερημοποίηση της Ελληνικής υπαίθρου και η πλήρης υποταγή στη Γερμανική Ε.Ε. η καθημερινή φτωχοποίησή μας δεν  γίνονται ολα αυτά απλά γιατί οι κυβερνήσεις βγάζουν το μίσος τους απέναντί σε κάθε τι Ελληνικό, γίνεται με στόχο την σωματική και πνευματική μας υποδούλωση ώστε να είμαστε αδύναμοι να αντιδράσουμε τις ανθελληνικές βλέψεις τους και  στην διάλυση του Ελληνικού έθνους. Παγκόσμιος εχθρός της Νεας Τάξης και των εγχώριων οργάνων τους η χώρα που τους δίδαξε πολιτισμό και την μισούν γιατί οτι κι αν κάνουν αυτή η χώρα διατηρεί την "κηδεμονία" όλων που χωρίς αυτήν είναι απίθανο να υπάρξουν. Θέλουν την ΔΙΑΛΥΣΗ της χώρας και τον διαμελισμό της. Πιστεύουν οι ηλίθιοι πως οι καθημαγμένοι  Έλληνες είναι εύλογη λεία στις παγκόσμιες ύαινες. ΑΥΤΗ η πατρίδα και ΑΥΤΟΙ οι πατριώτες τόχουν αποδείξει αιώνες τώρα οτι γονατίζουν μόνο μπροστά στους Θεούς τους και για να πάρουν φόρα για την τελική επίθεση. Στο μαγνήτη "κολλάει" ΜΟΝΟ το σίδερο, η Ελλάδα τώρα είναι ο μαγνήτης και οι ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΙ Έλληνες τα ρινίσματα, δεν κολλάνε με τίποτα ούτε φελλοί ούτε σκατά. Ήρθε η ώρα που ΟΛΟΙ οι Έλληνες, χωρίς κόμματα, δόγματα και χρώματα θα συσπειρωθούν ενας ενας και ολοι μαζί στον κοινό στόχο που είναι η απελευθέρωση απο τους ντόπιους και παγκόσμιους δυνάστες. Απλά σας λέω να ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ. 
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ. 
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive