Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Συρία: Ανήμποροι οι Τούρκοι απέναντι στις επιθέσεις του Άσαντ

Πολλαπλασιάζονται οι τουρκικές απώλειας στα εδάφη της Συρίας προκαλώντας την οργή της Άγκυρας έναντι της Δαμασκού. Οι δυνάμεις του Μπασάρ Αλ Άσαντ έπληξαν προκεχωρημένο παρατηρητήριο του τουρκικού στρατού στην Ταφτανάζ...
βορειοανατολικά της πόλης της Ιντλίμπ, στην ομώνυμη επαρχία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 5 Τούρκοι στρατιώτες και ισάριθμοι να τραυματιστούν.
Η περιοχή αποτελεί το τελευταίο ισχυρό θύλακα αντίστασης των εναπομείναντων μαχητών ανταρτικών και τζιχαντιστικών οργανώσεων, που εξακολουθούν και δρουν σε περιορισμένη ακτίνα στην Συρία.
Πρόκειται για την δεύτερη επίθεση των δυνάμεων Άσαντ κατά των τουρκικών στρατευμάτων παρά την απαίτηση της Άγκυρας να διακόψει κάθε επιχείρηση πέραν της Ιντλίμπ.
Από τον Δεκέμβριο, οι συριακές δυνάμεις με την συνδρομή παραστρατιωτικών δυνάμεων στηριζομένων από την Τεχεράνη και τις ρωσικές επιδρομές, έχουν καταφέρει να ανακτήσουν, σε σημαντικό βαθμό, τον έλεγχο στην επαρχία της Ιντλίμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive