Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ανεκδοτάκιας: Ο Μπόμπος η δασκάλα και τα λεφτά!

Ο Μπόμπος αφού τελείωσε το μάθημα στο σχολείο και είχαν φύγει όλα τα παιδάκια λέει στη δασκάλα: -Κυρία έχω 10.000 δρχ. Αν σου τα δώσω να πιάσω λίγο το μπoυτάκι; -Τι πράγματα είναι αυτά που λες Μπόμπο; του λέει η δασκάλα
-Ο Μπόμπος το ξανασκέφτεται και της λέει: -Κυρία να τo κάνω για 20.000 δρχ.; 
-Το σκέφτεται η κύρια και συμφωνεί μαζί του. Τη χουφτώνει κανονικά και της λέει: -Κυρία να σου δώσω 30.000 δρχ. να σου πιάσω το βuζ@κι; -Ναι; του λέει αυτή. Tης λέει παλι: -Κυρία να σου δώσω 40.000 δρχ. να σε φιλήσω παντού;...
-Οκ του λέει η κύρια και την φιλάει απο πάνω μέχρι κάτω.
Της ξαναλέει ο Μπόμπος: -Κυρία έχω άλλες 110.000 δρχ. να στα δώσω να μου δείξεις πως κάνουνε σεξ; -Κοίταξε να δεις μπόμπο του λέει η κύρια νομίζω το παρατραβήξαμε. 
 -Mα κυρία με το γαριδάκι που εχω δεν θα καταλάβεις τίποτα. Το σκέφτεται και συμφωνεί. Γίνεται και αυτό χαιρετιούνται και ο Μπόμπος φεύγει. Ενώ έφευγε χαρούμενη η κύρια που είχε μαζέψει τόσα λεφτά βλέπει στον διάδρομο τον διευθυντή και της λέει: 
-Τι γίνεται κύρια Παπαδοπούλου, σας έδωσε ο Μπόμπος τα χρήματα του μισθού σας που του έδωσα να σας φέρει; Τέζα η κυρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive