Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός «τσάκωσε» Πακιστανό πρεζέμπορα διακινητή ναρκωτικών στην Αριστοτέλους

έκλεψε, ναρκωτικών, Καβάλα, συλλήψεις, Θεσσαλονίκη, ΑστυνομικόςΑστυνομικός «τσάκωσε» 32χρονο Πακιστανό αλλοδαπό, ο οποίος προσπάθησε να του πουλήσει ναρκωτικά χωρίς να γνωρίζει την ταυτότητα του, ενώ ο 36χρονος συνεργός του «φιλούσε τσίλιες» στην Αριστοτέλους.  Ειδικότερα, ο 32χρονος αποπειράθηκε να του πουλήσει ποσότητα κάνναβης στον αστυνομικό...
αγνοώντας την ιδιότητά του, και μόλις αυτή γνωστοποιήθηκε, αντιστάθηκε σθεναρά προκειμένου να διαφύγει, ενώ ο 36χρονος ήταν επιφορτισμένος με την επιτήρηση του χώρου όπου απέκρυπταν τις ναρκωτικές ουσίες.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, χρηματικό ποσό προερχόμενο από αγοραπωλησίες παράνομων ουσιών καθώς και (2) κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποίησαν για τις μεταξύ τους συνεννοήσεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

1 σχόλιο:

  1. Αιματηρές συμπλοκές μεταξύ πακιστανών-αλγερινών στην Θεσσαλονίκη

    http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/aimathres-sumplokes-metaju-pakistanwn-algerinwn-sthn-thessalonikh

    → πακιστανοι,αλγερινοι κλπ... αυτη πλεον ειναι η ελλαδα πληρης αφελληνισμος

    Θεσσαλονίκη: Δύο Πακιστανοί έκαναν αγορές με πλαστά χαρτονομίσματα

    https://taxalia.blogspot.com/2020/02/blog-post_688.html

    Σύλληψη Αφγανού «πρόσφυγα» για την δολοφονία άλλου Αφγανού

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/846572_syllipsi-afganoy-prosfyga-gia-tin-dolofonia-alloy-afganoy

    Θεσσαλονίκη: «Πρόσφυγες» έβαλαν φωτιά κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό για τρίτη συνεχή φορά...Φωτιά στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό (ΦΩΤΟ-VIDEO)

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/846869_thessaloniki-prosfyges-evalan-fotia-konta-ston
    https://www.grtimes.gr/themata-grtimes/tora-fotia-ston-palio-sidirodromiko-stathmo-foto-video (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και τις φωτογραφιες και το βιντεο)

    Θεσσαλονίκη: Νέες συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών - «Αντίποινα» για προγενέστερο επεισόδιο...Θεσσαλονίκη: Νέα συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών – 4 προσαγωγές (ΦΩΤΟ)

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/847616_thessaloniki-nees-symplokes-metaxy-allodapon-antipoina-gia (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και τις φωτογραφιες)
    https://www.grtimes.gr/ellada/thessaloniki/nea-sumploki-metaksi-allodapwn-prosagwges (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και τις φωτογραφιες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive