Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Σε τούρκικη συνοικία του Μονάχου κάνει σουλάτσα ο Χριστοφοράκος…



Πριν απο  2 μηνες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στην υπόθεση των “μαύρων ταμείων” του γερμανικού κολοσσού Siemens, ο πρώην Γενικός Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών αυτής Πρόδρομος Μαυρίδης. Ωστόσο την περασμένη Παρασκευή ο Πρόδρομος Μαυρίδης, είδε την πόρτα του κελιού του στις φυλακές να ανοίγει!...
Ενός κελιού, που φιλοξενούσε πριν τον προκάτοχό του Ηλία Γεωργίου!
Ο Ηλίας Γεωργίου που πρόσφατα είχε μιλήσει για όλους και για όλα! Και το πολιτικό Σύστημα σφύριξε και συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα!
Ρωτάμε την ελληνική δικαιοσύνη λοιπόν! Όλοι οι καταδικασθέντες για την υπόθεση της Siemens, ελεύθεροι;
Ρωτάμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα! Ρωτάμε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! 
Θα ζητήσουν τη σύλληψη και την έκδοση στην Ελλάδα του ισχυρού ανδρός της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, καταδικασθέντος σε 15 χρόνια κάθειρξη, από το γερμανικό κράτος;  
Ο οποίος δεν κρύβεται και κυκλοφορεί ελεύθερος στο Μόναχο (κατοικεί μόνιμα από το 2009), απολαμβάνοντας την προστασία της Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ!
Ο οποίος, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μας, άλλαξε στέκια στο Μόναχο και σουλατσάρει στην περιοχή Tuerkenstrasse (τούρκικη συνοικία – γκέτο)!
Να θυμίσουμε, ότι η πρώην σύζυγος του Μιχάλη Χριστοφοράκου, με την οποία απέκτησαν τα δυο παιδιά, ήταν Τουρκάλα!
Ο δε πατέρας της υπήρξε Πρόεδρος του Τουρκοελληνικού Επιμελητηρίου στην Άγκυρα! Ο οποίος λεγόταν Ντεμιρέλ και επισκεπτόταν συχνά τη χώρα μας, διατηρώντας άριστες σχέσεις με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!  
Τελικά ο Πρωθυπουργός μας θα σπάσει αυγά για να κάνουμε ομελέτα;;
Παναγιώτης Αποστόλου

2 σχόλια:

  1. Όταν τους λέω Τουρ@@σπορους και Γερ@@νοτσολιαδες, μου
    την λένε ακόμα και οι συγγενείς μου.........
    Τι είναι αυτά που λες και τέτοια...
    Ρε ουστ ρεμάλια........
    όλοι σας......

    Αγγελική Αχαρναί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνει ο Χριστοφοράκος να πάει όπου θέλει, οι ελληνικές αρχές φταίνε που τον άφησαν να φύγει από τη χώρα ατσαλάκωτος. Ποιος είσαι κύριος, Χριστοφόρακος, έχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος σου, κράτησε. Αφού το ελληνικό κράτος το ήξερε πως φεύγει από την χώρα και δεν έκανε τίποτα, φταίει το κράτος, όχι ο Χριστοφοράκος. Αυτό ο ελληνικός κρετινισμός του νεοέλληνα ότι όλοι φταίνε εκ των υστέρων με τρελαίνει. Τον αφήσαμε ανεμπόδιστο ως κράτος, καλά κάνει λοιπόν, κορόιδεψε ένα ολόκληρο κράτος. Τι περιμένετε να έρθει στην Ελλάδα και να σας πει ξεχάσατε να μου βάλετε χειροπέδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive