Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Είχαν βγεί με νόμους του ΣΥΡΙΖΑ από την φυλακή οι Βούλγαροι εγκληματίες, που έκλεβαν, βίαζαν και τσάκιζαν με σφυριά και ρόπαλα νεαρές ιερόδουλες! Ανυπεράσπιστοι οι πολίτες από τους βλακώδεις νόμους περί δήθεν «αποσυμφόρησης των φυλακών!»

Αποτέλεσμα εικόνας για ξυλο σε νεαρές ιερόδουλες
 ΔΕΣ ΕΔΩΑίσθηση τρόμου στην κοινή γνώμη έχουν προκαλέσει τα ρεπορτάζ, που αναφέρονται στη σύλληψη δυο Βουλγάρων εγκληματιών, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί στο παρελθόν για πολλά κακουργήματα και αποφυλακίστηκαν το 2019 με νόμους του ΣΥΡΙΖΑ, για να στοχοποιήσουν, αυτή τη φορά, νεαρές ιερόδουλες, τις οποίες έκλεβαν, βίαζαν και τις τσάκιζαν στο ξύλο με σφυριά, βαριές, κατσαβίδια και ρόπαλα!..

Οι πολίτες αισθάνονται ανυπεράσπιστοι και εκτεθειμένοι από την Πολιτεία, όσο δεν ξαναγυρίζουν στη φυλακή τέτοιου είδους υποκείμενα και όσο δεν διασφαλίζεται ότι θα μείνουν πίσω από τα κάγκελα για πολλές δεκαετίες, προκειμένου να διαφυλαχτεί η κοινωνία από τα εγκληματικά τους ένστικτα. Οι συγκεκριμένοι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταργηθούν από την αρχή μέχρι το τέλος και να αυστηροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό η ισχύουσα ποινική νομοθεσία, ώστε να μπεί φρένο στο όργιο εγκληματικότητας, που καθιστά ασφυκτική πλέον την καθημερινότητα του πολίτη.
Όταν λέμε ισόβια, πρέπει να εννοούμε ισόβια! Και όταν λέμε 15 χρόνια, πρέπει να εκτίονται 15 χρόνια ποινής στις φυλακές! Αν δεν υπάρχουν τόσες φυλακές όσες χρειάζονται, τότε πρέπει να κατασκευαστούν και άλλες! Τέρμα η υποκρισία των κυβερνήσεων και ο ψευδοπροοδευτισμός των ορισμένων δογματικών αριστερών, αλλά και κάποιων “μοντέρνων νεοφιλελέ!”. Δεν μπορεί η Ελληνική κοινωνία να πληρώνει τις ιδεοληψίες, τα συμπλέγματα και τις εμμονές του κάθε τυχάρπαστου πολιτικού, που εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες ή τον έσπρωξαν κομματικές παρέες και διαπλεκόμενα συμφέροντα, για να σκαρφαλώσει μέχρι την καρέκλα του βουλευτή και του υπουργού! Ώστε να καταρτίζει στη συνέχεια βλακώδεις νόμους, που του εισηγούνται ανόητοι σύμβουλοι και να παραδίδει τους αθώους πολίτες στην εγκληματικά λαιμαργία Ελλήνων και ξένων εγκληματιών.
Η κοινωνία μας, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, κατά πλειοψηφία, απαιτεί να στραφούμε προς συντηρητικές, διαχρονικές, αξίες και αρχές, τις οποίες συνδυάζουν όλες οι προοδευτικές κοινωνίες της Ευρώπης με τον υγιή εκσυγχρονισμό και τα ουσιαστικά βήματα προς τα μπρος!
Τα αναλυτικά στοιχεία του αστυνομικού ρεπορτάζ, γύρω από την υπόθεση των δυο Βουλγάρων εγκληματιών προκαλούν σοκ και αξίζει τον κόπο να παρατεθούν με ορισμένες συγκλονιστικές λεπτομέρειες:
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν την Τρίτη δύο επικίνδυνοι κακοποιοί από τη Βουλγαρία, που εμπλέκονται σε τρεις υποθέσεις αρπαγής, ληστείας και βιασμού εκδιδομένων γυναικών.
Τα περιστατικά αυτά έλαβαν χώρα τις τελευταίες 15 ημέρες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, όπου οι δράστες, αφού προηγουμένως παραβίαζαν χώρους που δεν χρησιμοποιούνταν (πρώην επαγγελματικούς χώρους, γραφεία κ.λπ.), έκλειναν ραντεβού στις εκδιδόμενες γυναίκες, εμφανιζόμενοι ως πελάτες.
Όταν έφταναν οι γυναίκες στους χώρους, οι δράστες τις ακινητοποιούσαν και τις χτυπούσαν άγρια χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα, όπως λοστούς, μαχαίρια, και κατσαβίδια, με αποτέλεσμα να προξενήσουν και στις τρεις γυναίκες σοβαρές σωματικές βλάβες.
Χαρακτηριστικό της ιδιαίτερης σκληρότητας των δραστών είναι ότι σε μία γυναίκα προκάλεσαν κάταγμα στην κρανιοεγκεφαλική χώρα, ρήξη τυμπάνου, κάταγμα αριστερού χεριού, καθώς και εκδορές και μώλωπες σε όλο το σώμα της.
Ακολούθως προχωρούσαν σε αλλεπάλληλους βιασμούς των θυμάτων τους και τους αφαιρούσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα που έφεραν μαζί τους, μεταξύ των οποίων και τις κάρτες των δωματίων στα ξενοδοχεία διαμονής τους.
Με τις κάρτες αυτές μετέβαιναν στα δωμάτια για να αποσπάσουν χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα. Σε μια περίπτωση μάλιστα αφαίρεσαν πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες προέβησαν σε ανάληψη 4.300 ευρώ από μηχάνημα ΑΤΜ, αφού εξανάγκασαν βίαια την παθούσα να τους αποκαλύψει τους κωδικούς.
Ακόμα οι δράστες επικοινωνούσαν με οικεία πρόσωπα των θυμάτων τους απαιτώντας χρήματα για την απελευθέρωσή τους και λαμβάνοντας σε μία περίπτωση 1.000 ευρώ. Μετά την εγκληματική τους δράση εγκατέλειπαν τα θύματά τους αβοήθητα και δεσμευμένα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- για βιασμούς, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, ληστείες και αντίσταση, καθώς κατά τη σύλληψή τους αντιστάθηκαν σθεναρά στους αστυνομικούς. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διακριβωθεί η ενδεχόμενη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

2 σχόλια:

  1. Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για διάφορα αδικήματα. Ο ένας ο οποίος έχει νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές και εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπές, ενώ ο άλλος έχει συλληφθεί για διακίνηση μεταναστών και για ναρκωτικά και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.''

    → και φυσικα δεν απελαθηκαν ποτε ενω ηταν σεσημασμενοι/ειχαν αποφυλακιστει κλπ... και μιλαμε για σοβαρες και σκληρες παραβατικες και κακουργηματικες πραξεις

    · → για να καταλαβετε ποσο γελοιο-ανυπαρκτο κρατος και ποση αστεια-ξεπουλημενη δικαιοσυνη εχει αυτη εδω η μπουρδελοχωρα,οι επικινδυνοι σεσημασμενοι βουλγαροι αλλοδαποι ειχαν ξανα συλληφθει στο παρελθον επανειλημμενα για διαφορα αδικηματα οπως κλοπες,διακινηση μεταναστων και ναρκωτικων και ποιος ξερει σε τι αλλες παρανομες δραστηριοτητες εχουν εμπλακει,
    ο ενας ειναι σχεδον σιγουρο οτι στην φυλακη πηγε για ενα συντομο χρονικο διαστημα της πλακας ο αλλος ισως να μην πηγε και καθολου και να βρισκονταν εξω με περιοριστικους ορους που φυσικα και αυτους τους ειχε παραβιασει,
    τους αφησαν απλα ελευθερους και μιλαμε για αδιστακτους,σκληρους και επικινδυνους κακοποιους με αποτελεσμα να συνεχιζουν το εργο τους και την παραβατικη τους δραση και να ξανα συλληφθουν για ''για βιaσμούς, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, ληστείες και αντίσταση, καθώς κατά τη σύλληψή τους αντιστάθηκαν σθεναρά στους αστυνομικούς...'',δυστυχως μπλεξαμε με ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,
    σχεδον καθολου φυλακη για τον εναν ισως και καθολου για τον αλλον και εξω με περιοριστικους ορους ουτε απελαση ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,αντι να τους χωσουν μεσα στην φυλακη για 20-30 χρονια σε συνδυασμο με καταναγκαστικη εργασια και μετα να ακολουθησει η διαδικασια της απελασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η είδηση, μία από τις αναρίθμητες του ιδίου τύπου της Ελληνικής καθημερινότητος, δεν χρήζει σχολίων.

    Όμως, αντίθετα με την Ελλάδα, που "κάποιοι" λένε πως έχουμε "πρότυπο κράτος... δικαίου" (τρομάρα τους), προ μίας εβδομάδος, σε κρατίδιο της Καραϊβικής, το οποίο δεν υπάρχει καν στον χάρτη, δικάσθηκε και καταδικάσθηκε ένας 26χρονος κακοποιός σε δις ισόβια για διακεκριμένη διάρρηξη και ληστεία. Επιπλέον, καταδικάσθηκε σε 5 έτη για απόπειρα διαρρήξεως, 10 έτη για κατοχή παράνομου όπλου (αντίγραφο), 8 έτη για κατοχή πυρομαχικών, 5 έτη για κατοχή αλεξίσφαιρου γιλέκου και 2 έτη για φθορά ξένης περιουσίας. Ο δικαστής υπήρξε λιτός μεν, καταπέλτης δε και τον έκρινε αδίστακτο κι'επικίνδυνο, μία πραγματική απειλή για την κοινωνία και όρισε ότι ο καταδικασθείς θα εκτίσει 18 έτη φυλακίσεως, πριν αποκτήσει το δικαίωμα αιτήσεως αναστολής, η οποία είναι πολύ αμφίβολο αν του δοθεί (τότε).

    Εσείς, σε ποιό κράτος θα προτιμούσατε να ζήτε; στο "προηγμένο" και "ποοδευτικό" Ελληνικό "κράτος δικαίου" ή στο "τριτοκοσμικό" κράτος της Καραϊβικής; Τουλάχιστον στους "τριτοκοσμικούς" το αυτονόητο εξακολουθεί να είναι αυτονόητο, τιμωρείται παραδειγματικά ο κλέφτης και όχι ο... νοικοκύρης, όπως συμβαίνει στην χώρα μας!!!

    Οι "δικοί μας" αρμόδιοι ανευθυνο-υπεύθυνοι θα ανακαλύψουν ποτέ το αυτονόητο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive