Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Ο χοιροσβοσκός Πολάκης κράζει Μητσοτάκη για τα διόδια που ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε…


«Αέρα κοπανιστό» χαρακτηρίζει τις δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από τα Χανιά ο Παύλος Πολάκης, αναφορικά με όσα είπε ο πρωθυπουργός για την κατασκευή του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.  Συγκεκριμένα, ο Πολάκης αναφέρει:..
 «Ο αέρας ο κοπανιστός συνεχίζεται και στα Χανιά …(δείτε φωτογραφίες) ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ :Αν δεν ακολουθήσετε το σχέδιο του Σπιρτζη με τα τρία τμήματα από Καστελλι μέχρι Αγ.Νικολαο και το συγκεκριμένο τρόπο χρηματοδοτησης που είχαμε εξασφαλισει ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!!! Το μόνο που θα κάνετε τα επόμενα 3,5 χρόνια (η λιγότερα…) θα είναι να δώσετε σε κάνα κολλητό τη μελλοντική εκμετάλλευση των διοδίων …..ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ,επειδή ΕΜΕΙΣ θα το κάνουμε το έργο ,πως αυτές οι συμβάσεις για τα διόδια ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ !!!(για να μην ξερογλειφονται ορισμένοι …)».


1 σχόλιο:

  1. Η ΣΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.


    ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΛΟΜΠΛΟΚ ΌΛΑ.....


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive