Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !! ΑΥΤΟΣ είναι ο «Μάξιμος Σαράφης» που τον ψάχνουν όλοι; ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, το 2015 όταν ανέλαβε καθήκοντα Managing Director της MnMS
Ο κ. Δεστεμπασίδης είναι ο ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες - πέραν του Νίκου Μανιαδάκη ο οποίος μετετράπη σε κατηγορούμενο - και φέρεται να δήλωσε πως ουδεμία γνώση είχε για χρηματισμό πολιτικών προσώπων. Δηλώνει δε ότι...
δεν ονομάζεται ούτε «Αικατερίνη Κελέση», ούτε «Μάξιμος Σαράφης» (σ.σ. όπως είναι τα ψευδώνυμα των υπό προστασία μαρτύρων για τη Novartis) αλλά «το ονοματεπώνυμό μου είναι Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης».
Ο κ. Δεστεμπασίδης, ο οποίος υπήρξε διευθυντής επικοινωνίας της Novartis, διαμηνύει πως «ούτε φοβάμαι ούτε εκβιάζομαι» και σημειώνει πως «όταν και εφόσον κληθώ από τις αρμόδιες Αρχές για την υπόθεση Novartis, θα καταθέσω όσα γνωρίζω, όσα άκουσα, όσα κατάλαβα». 
Ποιος είναι
Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης έχει 18ετή εμπειρία στον φαρμακευτικό τομέα και 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των επικοινωνιών και της μέσων επικοινωνίας. Είναι ταμίας στην Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management, μέλος του Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας και της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων.
Στην Novartis εργαζόταν, αρχικά, ως επικεφαλής Επικοινωνιών και Εταιρικής Υπευθυνότητας και στη συνέχεια ως επικεφαλής Επικοινωνίας. 
Δείτε μια παλαιότερη συνέντευξή του το 2011 ως διευθυντής επικοινωνίας της Novartis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive