Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ! Αστεία τα πλωτά φράγματα – Έτσι στριμώξαμε την Τουρκία στο ΝΑΤΟ


κonidaris«Αστεία» χαρακτηρίζει τα πλωτά φράγματα ενός ακόμα «σχεδίου Στεφανή»ο ναύαρχος Σπύρος Κονιδάρης, επίτιμος υπαρχηγός Στόλου ο οποίος διετέλεσε εθνικός στρατιωτικός αντιπρόσωπος της χώρας μας στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.  
Μιλώντας στην ιστοσελίδα Armyvoice.gr o ναύαρχος Κονιδάρης φοβάται ότι η ανάπτυξη εντός τέτοιου συστήματος μπορεί να μας εκθέσει σε τουρκική προβοκάτσια....
  
Ο κ. Κονιδάρης ήταν ο εθνικός αντιπρόσωπος στο ΝΑΤΟ όταν ξεκίνησε το προσφυγικό. Από τον Φεβρουάριο που πήραν την απόφαση να έρθει το ΝΑΤΟϊκό πλοίο στο Αιγαίο, ήρθε αρχικά ένα αντιτορπιλικό το οποίο δεν μπορούσε να μπει ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία.  Παρέμεινε δυτικά και απλά άκουγε απο το ραδιοτηλέφωνο τις κουβέντες που γίνονταν. Έφθασαν να έρχονται 35.000 κόσμος την εβδομάδα.  Η Τουρκία κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι τα καθημερινά report που έβγαιναν από την Ελλάδα παρουσιάζονταν καθημερινά στο ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, στην Μονς, στον ΟΗΕ κλπ  με συνέπεια κάθε μέρα η Τουρκία να υφίσταται τεράστια πίεση διπλωματική και να φανεί ότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί για την μείωση των μεταναστευτικών ροών.  
Έτσι μειώθηκαν οι ροές. 
Αυτή τη στιγμή ο Ερντογάν πιέζει και στη Λιβύη με τον ίδιο τρόπο. Τώρα που καλοκαιριάζει αν δεν δεχθούν τη λύση που επιθυμεί, θα πρέπει να ετοιμαστούν για λεφούσια προσφύγων.  
Πηγή: armyvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive