Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Η εξομολόγηση ενός αξιωματικού που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν για πάνω από 2 χρόνια.Διαβάστε τι λέει για τους λαθρομετανάστες και τις ΜΚΟ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Πριν δείτε τις φωτογραφίες και αργότερα το βίντεο που θα αναρτήσω,θα ήθελα να κάνω μια εισαγωγή σχετικά με το Αφγανιστάν.,όπως μου το διηγήθηκε ένας αξιωματικός που υπηρέτησε εκεί για πάνω από 2 χρόνια. Θα τα γράψω όπως ακριβώς μου τα είπε. Θα ήθελα ακόμα να  επισημάνω ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός...

 ( μου ζήτησε να κρατήσω μυστική την εθνικότητα του και το όνομα του) αν και έχει δει πολλούς συναδέλφους του στρατιώτες νεκρούς,από τις σφαίρες και τις επιθέσεις από καμικάζι ζωσμένους με c4 εκρηκτικά,ποτέ δεν μου μίλησε απαξιωτικά και προσβλητικά για τους Αφγανούς.
Ίσα ίσα που όπως κατάλαβα τρέφει μια περίεργη συμπάθεια για τους Αφγανούς.

Αφγανιστάν

Μιλάμε για ένα κράτος που οι Ταλιμπάν και ο ιερός νόμος το σταμάτησαν χρονολογικά και τεχνολογικά κάπου μεταξύ του μεσαίωνα και του 18 αιώνα.
Οι άνθρωποι είναι πάμφτωχοι και πολύ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου.
Οι γυναίκες ακόμα και τώρα πολύ δύσκολα κυκλοφορούν στην πόλη ή στα χωριά.
Είναι πάντα στο σπίτι ή στις δουλείες των συζύγων τους για να κάνουν χαμαλοδουλειές Αν βγουν έξω από το σπίτι χωρίς λόγο θα έχουν μεγάλα προβλήματα από τους συζύγους τους,που έχουν και άλλες 2-3 γυναίκες.
Είναι πιό εύκολο για ένα Αφγανό να βρει και να παντρευτεί γυναίκα,παρά να αγοράσει μια κατσίκα.
Εκεί η γυναίκα θεωρείται αντικείμενο,και δεν έχει καμία αξία για την ανδροκρατούμενη κοινωνία των Αφγανών που οι περισσότεροι διατηρούν ακόμα μια περίεργη σχέση μεταξύ αγάπης και μίσους για τους αντάρτες Ταλιμπάν.


Πάρτε και  μια γεύση από τα καταστήματα της Καμπούλ..
Σε αυτή την κατάσταση βρίσκετε το 78% με 85% του πληθυσμού της Καμπούλ.
Υπάρχουν όμως και χειρότερα,μόλις βγεις από την Καμπούλ και πας προς τα περίχωρα και τις μικρότερες κοινότητες του Αφγανιστάν,οι άνθρωποι ζουν στις πιο άθλιες συνθήκες που θα μπορούσε να ζήσει ανθρώπινο ον.
Σε σπίτι φτιαγμένα από λάσπη άμμου χωρίς τσιμέντο.Για σκεπές έχουν τσίγκους κρατημένους με πέτρες για να μην τους παίρνει ο αέρας.Με τις πρώτες δυνατές βροχές τα αμμόσπιτα λιώνουν και τα ξαναφτιάχνουν πάλι με τον ίδιο τρόπο.
Είναι χαζό,αλλά οικονομικό..(εδώ γελάει)


Αυτό που βλέπετε στην φώτο από κάτω είναι 2 περιβολάκια με χασίς που είναι σε εμφανή σημείο στον δρόμο..Στο Αφγανιστάν το εμπόριο η πώληση και η χρήση ναρκωτικών είναι νόμιμη.Χασίς,ηρωίνη και όλα τα υποκατάστατα τους τα βρίσκεις πάρα πολύ εύκολα.

Η εύρεση οποιουδήποτε όπλου είναι εξίσου πάρα πολύ εύκολη.Με περίπου 50 ή και 70 δολάρια αγοράζεις καλάσνικοφ.Εκεί ακόμα και μικρά παιδιά ξέρουν να χειρίζονται όπλα.
Αλλά όμως χρησιμοποιούνται και για όλες τις δουλειές,σαν σκλάβοι.
Ακόμα και για ασπίδες σε τρομοκρατικά χτυπήματα.

Από κάτω βλέπετε ένα χωριό που κατέστρεψαν οι Ταλιμπάν,αφού πρώτα σκότωσαν τους γονείς,έπειτα απήγαγαν τα μικρά παιδιά για να τα χρησιμοποιήσουν για διάφορους λόγους.Ανάλογα με το τι προσόντα έχει το καθένα απ' αυτά.

Οι τρύπες στο τοίχο είναι από σφαίρες αυτόματου όπλου,καθώς έγινε έφοδος μέσα στα σπίτια των αμάχων.
Στην πόλη της Καμπούλ πηγαίνουν συχνά πολλοί πλούσιοι Σαουδάραβες,εκεί γίνονται και τα μεγάλα ντιλ για αγορές ανθρώπων.

Λένε πολύ συχνά κάποιοι από τις ΜΚΟ ότι αυτοί οι άνθρωποι που φεύγουν από την χώρα τους πουλήσαν τα πάντα για να μαζέψουν λεφτά και να έρθουν στην Ελλάδα ή και σε κάποιο άλλο κράτος.
Ψέματα.
Ή ίσως δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα.
Διαβάστε πως ακριβώς γίνεται...

Η αγορά ανθρώπων σύγχρονων σκλάβων είναι πολύ επικερδής επιχείρηση στην ανατολή.
Πακιστάν και Αφγανιστάν είναι χώρες που η πείνα και η δυστυχία αναγκάζει κάποιους να πουληθούν οι ίδιοι ή να πουλήσουν τα παιδιά τους για λίγα δολάρια.Μόνο και μόνο για να επιβιώσει η υπόλοιπη οικογένεια.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ
 ΑΝΘΡΩΠΩΝ...HUMAN TRAFFICKING...

Ο στρατιώτης έχει συλλάβει και ανακρίνει μαζί με Αφγανούς στρατιώτες,πάνω από 10 φορές άτομα που μετέφεραν σε φορτηγά νέους και παιδιά(Αφγανούς και Πακιστανούς των συνόρων),που τα είχαν πρώτα αγοράσει από τις οικογένειες τους με 1500,2000 δολάρια σαουδάραβες ή ταλιμπάν,και τα μαζεύαν σε μικρά στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Από εκεί όταν μαζέψουν ένα συγκεκριμένο αριθμό ατόμων,τους προωθούν σε συνεργασία με Tούρκους της ίδιας "μαφιόζικης οργάνωσης" human trafficking για να τους περάσουν στο τουρκικό έδαφος.
Με το που θα φτάσουν στην Ευρώπη θα πρέπει να αρχίσουν αμέσως με οποιοδήποτε τρόπο αν δεν είναι σε μεγάλη οργάνωση (παρεμπόριο,καθαριστές τζαμιών,ναρκωτικά) η επιστροφή του κεφαλαίου αγοράς συν τους τόκους,αλλιώς κάποιος από την οικογένεια του ή και ολόκληρη θα πεθάνει.
Εδώ όμως υπάρχει και κάτι που διαφεύγει από όλους μας.
Ότι αυτό το χρήμα κάνει κύκλους και καταλήγει πάλι στα ίδια χέρια.ΠΩΣ?
Πολύ απλά.
Μια σοβαρή οργάνωση δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.
Αυτά τα 1500 ή 2000 ευρώ αν υπήρχε μια σωστή πολιτική από τα κράτη που δέχονται όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες από την ανατολή,θα ήταν χαμένα λεφτά.
Και έτσι αποφάσισαν να ενισχύσουν οι ίδιοι οι σαουδάραβες τις ΜΚΟ (τράπεζες,εταιρείες Αραβικών συμφερόντων κλπ) που πριν από λίγα χρόνια δεν είχαν καμία ισχύ,αν εξαιρέσουμε μόνο την Green Peace,οι υπόλοιπες ήταν απλά πολύ μικρές αναφορές σε εφημερίδες,ενώ το ίδιο πρόβλήμα υπήρχε και με λαθρομετανάστες από το πρώην σοβιετικό μπλοκ (Αλβανία,Ρουμανία,Ρωσία,Ουκρανία κλπ).
Ενισχύοντας όμως τις ΜΚΟ,και μερικές άλλες οργανώσεις που δρουν με πιο σκληροπυρηνικό τρόπο,δημιούργησαν ένα τείχος μη επαναπατρισμού των λαθρομεταναστών.
Επιπλέον ανάμεσα στους λαθρομετανάστες έχουν εισέλθει και οι κατά τόπους παρατηρητές των human trafficking οργανώσεων που δεν εργάζονται ποτέ,απλά σχεδιάζουν τις δουλειές και τακτοποιούν τις ανά λαθρομετανάστη εκκρεμότητες (π.χ φόνοι,χρέη κλπ) ακόμα και σε περίπτωση που κάποιοι πρέπει να προωθηθούν σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα,για να πάρουν την θέση τους οι "καινούργιοι" που έρχονται.

ΑΘΗΝΑ
Από τις βόλτες που έκανα στο κέντρο της Αθήνας διαπίστωσα πως υπάρχουν αρκετοί Αφγανοί.
Τις πληροφορίες τις έχω μάθει στην Καμπούλ από Αφγανούς..
Σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα  υπάρχουν πάρα πολλοί αξιωματικοί Ταλιμπάν που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο ναρκωτικών,όπλων,διακίνηση ανθρώπων και την πορνεία.
Ειδικά εδώ στην Αθήνα έχουν φτιάξει και ιδιωτικούς στρατούς από φανατικούς ισλαμιστές,που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για να μην τους ακουμπήσει κανένας.
Ζουν σε πολύ φτωχικά σπίτια για να μην προκαλούν,αλλά και γιατί τα χρήματα που βγαίνουν από τις βρομοδουλειές που κάνει ο ιδιωτικός στρατός τους,πηγαίνουν πίσω στην οργάνωση.
Ας ευχηθώ να μην συμβεί κάτι και ξεσηκωθούν εδώ στην Ελλάδα.
Έχετε βάλει μια ωρολογιακή βόμβα μέσα στην χώρα σας.Αν συμβεί κάτι και ενοχληθούν,σε 3 με 5 ώρες η Αθήνα θα γίνει κόλαση.Είναι εκπαιδευμένοι και χρησιμοποιούν τα C4 εκρηκτικά εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Εδώ βλέπετε την καταστροφή εκρηκτικών που κατασχέθηκαν από φορτηγό Πακιστανού που είχε περάσει τα σύνορα.Προορισμός Καμπούλ.Τα είχε καλύψει ανάμεσα σε τρόφιμα..και κουτιά οικιακών συσκευών.


http://www.eglimatikotita.gr/

4 σχόλια:

 1. ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2000
  Με αφορμή την προσχώρηση στελεχών της Πολιτικής Άνοιξης στο ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος Α. Σαμαράς δηλώνει: «Με αίσθημα ευθύνης, μπροστά σε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, δηλώνω ότι στηρίζω την εκλογική μάχη του Κ. Καραμανλή και καλώ τα μέλη και φίλους της ΠΟΛ.ΑΝ. σε κάθε γωνία της Ελλάδος να συμπορευθούμε με την απόφαση αυτή».
  Ο δήμαρχος Δ. Αβραμόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Και βέβαια στηρίζω την παράταξη από την οποία προέρχομαι και στη οποία ανήκω, εγώ μένω συνεπής σταθερός στους Αθηναίους και στον θεσμό που υπηρετώ».
  Ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης μιλώντας στην Κοζάνη λέει μεταξύ άλλων: «Το ΠΑΣΟΚ ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει, ενώ η ΝΔ ξέρει μόνο να τάζει, να υπόσχεται, να παραπλάνα με επιταγές χωρίς αντίκρισμα. Δεν τάζουμε και δεν υποσχόμαστε. Δημιουργούμε υγιές πλεονέκτημα και το στρέφουμε στη στήριξη των εργαζομένων. Αυτή η πολιτική θα συνεχιστεί στην τετραετία 2000-2004. Κάθε χρόνος θα ανεβάζει το εισόδημα του εργαζομένου».
  Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Ν. Κωνσταντόπουλος αναφερόμενος στα γραφόμενα περί ενδεχόμενης μετεκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ δηλώνει: «Η παραχολογία και η συνεργασιολογία της τελευταίας στιγμής είναι γνωστά και πολυχρησιμοποιημένα προεκλογικά τρικ του ΠΑΣΟΚ. Μαζί με την κινδυνολογία και την ψιθυρολογία. Δεν ξεγελούν όμως κανένα πια με αυτά τα ξαναπαιγμένα και γνωστά κόλπα. Απλώς εκθέτουν τους εμπνευστές τους. Ή για να πω καθαρότερα αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό. Αλήθεια είναι δυνατόν να πιστεύει ο κ. Σημίτης ότι υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που εξαρτά την ψήφο του από ένα δεκαχίλιαρο κυβερνητικής ελεημοσύνης; Είναι δυνατόν να πιστεύουν τα κυβερνητικά στελέχη ότι μετά από τόσα χρόνια υπάρχει έστω ένας Έλληνας αριστερός που παίρνει στα σοβαρά τις δηλώσεις και τις προτάσεις συνεργασιολογίας την παραμονή των εκλογών;»
  Η γ.γ. του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα μιλώντας στο Πεδίον του Άρεως λέει και τα εξής: «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι συνυπεύθυνοι γιατί εναλλάξ οι μεν αποφάσιζαν οι δε συναινούσαν, καβγαδίζοντας μόνο μεταξύ τους για τη διαχείριση, για το πάπλωμα. Η πολιτική τους λιπαίνει το έδαφος του εθνικισμού, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας. Και οι δύο τους ξέχασαν ότι δεν υπάρχει ούτε ένα δημοκρατικό δικαίωμα στον τόπο μας που δεν κατακτήθηκε με αγώνες. Και οι δύο τους δεν θέλουν να αναγνωρίσουν ότι διαχωριστικές γραμμές υπάρχουν, όχι βεβαίως μέσα στο λαό, ανάμεσα σε απλούς εργαζομένους, όπου και αν ανήκουν. Διαχωριστικές γραμμές υπάρχουν και είναι βαθιές, ανάμεσα στην πλουτοκρατία, τα μονοπώλια και το λαό, ανάμεσα στις ιμπεριαλιστικές επιλογές και οργανισμούς και το λαό».
  Πτώση κατά 0,01% σημειώνει ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών στο χρηματιστήριο, διαμορφώνεται στις 4.813,02 μονάδες(η αξία συναλλαγών διαμορφώνεται στα 148,53 δίς. δρχ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2000 διεθνή
  Στην Ιαπωνία, ο 62χρονός Γιοσίρο Μόρι εκλέγεται(από την Κάτω και Άνω βουλή) πρωθυπουργός της χώρας. Σε δηλώσεις που κάνει μετά την εκλογή του υπόσχεται ότι θα συνεχίσει το έργο του προκατόχου του(οικονομική πρόοδος – ενίσχυση του διεθνούς ρόλου της Ιαπωνίας).
  Διεξάγεται στην τουρκική εθνοσυνέλευση ψηφοφορία με αντικείμενο την αναθεώρηση άρθρων του συντάγματος. Αρνητικό είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επί του άρθρου που αναφέρεται στην προεδρική θητεία (μετά το ανωτέρω αποτέλεσμα αποκλείεται η εκλογή του Σ. Ντεμιρέλ στην προεδρία της τουρκικής δημοκρατίας – το αρνητικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δημιουργεί τριβές μεταξύ τω ομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση – σε δήλωση που κάνει ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπ. Ετσεβίτ αναφέρει ότι «Η κυβέρνηση θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα και αρμονία το έργο της»).
  Το ιταλικό κοινοβούλιο ψηφίζει νόμο που θέτει περιορισμούς στις απεργίες των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα(γράφεται ότι πρόκειται για μέτρα που αν δεν σταματήσουν τις απεργίες, θα τις περιορίσουν αισθητά).
  Σε ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας της Ρωσίας αναφέρεται ότι συνελήφθησαν ένας Αμερικανός και ένας Ρώσος με την κατηγορία της διενέργειας κατασκοπείας εις βάρος της Ρωσίας. Στην ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής: «Από το υλικό που συγκεντρώθηκε στο διάστημα των ερευνών προκύπτει ότι ο ξένος είχε επαφές για μεγάλο χρονικό διάστημα με Ρώσους επιστήμονες στη Μόσχα, το Νοβοσιμπίρσκ(Σιβηρία) και σε άλλες πόλεις της χώρας μας με σκοπό τη συγκέντρωση πληροφοριών για τα ρωσικά κρατικά μυστικά».
  Ο Γάλλος κυβερνητικός εκπρόσωπος Ντ. Βάγιαν σε δηλώσεις αναφέρει και τα εξής: «Η Γαλλία πιστεύει ότι η σύλληψη του Κάρατζίτς είναι μείζων στόχος, στην επίτευξη του όποιου είναι αποφασισμένη να συμβάλει»(αναφέρεται στους Γάλλους στρατιώτες που συμμετέχουν στη Σταθεροποιητική Δύναμη του ΝΑΤΟ, στην Βοσνία).
  Σε συγκρούσεις που σημειώνονται (κοντά στο χωρίο Σέβτσε του Κοσσυφοπεδίου(κοντά στα σύνορα με τα «Σκόπια»)μεταξύ ανδρών της KFOR και Σέρβων, τραυματίζονται 27 άτομα(μεταξύ των οποίων 11 Αμερικανοί και 1 Πολωνός στρατιώτες – τα επεισόδια άρχισαν όταν οι άνδρες της συνέλαβαν Σέρβο στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν δυο χειροβομβίδες).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2000
  Πρωθυπουργός/πρόεδρος ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτης από τον Πύργο Ηλείας λέει τα εξής: «Η ΝΔ ζητάει την εξουσία εν ονόματι ενός κομματικού στρατού. Το ξέρετε όλοι καλά. Κυκλοφορούν παντού με μπλοκάκια και τάζουν τα πάντα ‘για τα δικά μας παιδιά’ όπως λένε. Ε, λοιπόν εγώ θέλω ένα μέλλον για όλα τα παιδιά της Ελλάδας. Θέλω ένα μέλλον σταθερό για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Ένα μέλλον όχι για κάποιο κόμμα, αλλά για όλους τους Έλληνες. Εμένα, όπως και τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, με εκφράζουν υπεύθυνες θέσεις για την πατρίδα. Όχι το κομματικό συμφέρον. Όχι η μικροκομματική πολιτική».
  Ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας μιλώντας στη Θεσσαλονίκη (Βελλίδιο συνεδριακό κέντρο) λέει και τα εξής: «Ξέρουμε κ. Κόκκαλη τον πόνο σας, ξέρουμε γιατί επιθυμείται τόσο πολύ να βγει ο Σημίτης πρωθυπουργός. Όλα αυτά τα χρόνια γίνατε πάμπλουτος εις βάρος των αγροτών, των εργατών, των μικρομεσαίων και τα φερέφωνα σας στο ραδιόφωνο λένε ψεύδη και αθλιότητες».
  Ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής μιλώντας στο Ολυμπιακό Στάδιο λέει μεταξύ άλλων: «Η ΝΔ διακηρύττει σε όλους τους τόνους ότι οι διαχωριστικές γραμμές έχουν πέσει προ πολλού οριστικά και τα κόμματα, παρά τις ιδεολογικές τους διαφορές, θα πρέπει να έχουν ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας». Σε άλλο σημείο της ομιλίας: «Η ΝΔ είναι η ήρεμη δύναμη του μεσαίου χώρου , η γνήσια έκφραση του φιλελευθερισμού».
  Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Ν. Κωνσταντόπουλος από την Θεσσαλονίκη(Πλατεία Αριστοτέλους) λέει μεταξύ άλλων: «Θα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι το ‘εγώ δεν ανακατεύομαι με αυτούς τους δύο’ , το ‘κρατώ αποστάσεις, γιατί τα ίδια λένε και τα ίδια κάνουν’, ουσιαστικά βοηθάει το διπολισμό και τον ενισχύει. Όλοι πρέπει να ψηφίσουν. Να ψηφίσουν όσο γίνεται περισσότεροι τον ΣΥΝ, που μπορεί και θέλει να είναι δημιουργική, τολμηρή και συνεπής αντιπολίτευση από θέσεις σύγχρονής Αριστεράς, ριζοσπαστικών κινημάτων και οικολογίας». «Το παιχνίδι με τα γκάλοπ φανερώνει την ίδια αντίληψη. Επειδή η ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ νοιάζονται μόνο για την εξουσία, θεωρούν ότι και οι πολίτες αντιμετωπίζουν την πολιτική με τον ίδιο τρόπο . Και γι΄ αυτό προσπαθούν να τους κερδίσουν με την υπόσχεση της νίκης. Οι πολίτες όμως καταλαβαίνουν ότι η νίκη θα είναι νίκη όσων έχουν σχέσεις και διαπλοκές με τους μηχανισμούς εξουσίας».
  Πτώση κατά 0,03% σημειώνει ο γενικός δείκτης τιμών των μετοχών στο χρηματιστήριο, διαμορφώνεται στις 4.811,62 μονάδες(η αξία συναλλαγών διαμορφώνεται στα 157 δίς. δρχ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2000 διεθνή
  Με αφορμή την κατάσταση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Τσετσενία η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης αναστέλλει το δικαίωμα ψήφου της Ρωσίας στο Σώμα. Αποφασίζει επίσης να κινηθεί «αμέσως» η διαδικασία αναστολής της συμμετοχής της Ρωσίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης(ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας Γκ. Ζελεζνιόφ χαρακτηρίζει τις αποφάσεις «λάθος»).
  Δυο Ρώσοι κοσμοναύτες φθάνουν στο ρωσικό διαστημικό σταθμό «MIR» προκειμένου να διαπιστώσουν τις δυνατότητες παράτασης της ζωής του σταθμού(το νέο εγχείρημα χρηματοδοτήθηκε από ξένους – η αποστολή των δύο αστροναυτών προβλέπεται να διαρκέσει 45 ως 60 ημέρες – ο «MIR»είχε εγκαταλειφθεί εδώ και 8 μήνες – είχε αποφασισθεί η καταστροφή και ο ποντισμός του στον ωκεανό).
  Ο τούρκος Υπ. Ενέργειας Τζ. Ερσουμέρ, αντιδρώντας στις διαμαρτυρίες της οργάνωσης «Γκρινπις» για το ενδεχόμενο κατασκευής πυρηνικού σταθμού στο Ακουγιού(Τουρκία) λέει: «Μόνο ο Θεός μπορεί να σταματήσει από το να υλοποιήσω αυτό το πρόγραμμα».
  Δικαστήριο του Πακιστάν καταδικάζει τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας Ν. Σαρίφ σε ισόβια κάθειρξη για τρομοκρατικές ενέργειες (ο Σαρίφ ανατράπηκε ύστερα από πραξικόπημα του στρατηγού Π. Μουσάραφ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive