Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Γιά ... γέλια; “ΔΙΑΣ του Βόλου πήγαν να μου χρεώσουν ξεραμένη κουράδα για μαύρο”. ΦΩΤΟ

Ένα απίστευτο σκηνικό που έγινε στον Βόλο αλιεύσαμε από τα κοινωνικά μέσα. Σύμφωνα με τον χρήστη, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στον Βόλο, στην περιοχή του Πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου στα πεζούλια, του έκαναν τυχαίο έλεγχο.  Κατά τη διάρκεια του ελέγχου... οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι βρήκαν κάτι περίεργο πίσω του ενώ ο ίδιος καθόταν στο πεζούλι. Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν του ανήκει και αν ξέρει τι είναι αυτό που βρήκαν. Προφανώς οι αστυνομικοί νόμιζαν ότι του βρήκαν κάνναβη. Προς μεγάλη έκπληξη του παιδιού, η υποτιθέμενη κάνναβη για την οποία ρωτούσαν οι αστυνομικοί, ήταν μία κουράδα σε κατάσταση αποσύνθεσης, όπως οι πολλές που υπάρχουν στα πάρκα. Απίστευτα πράγματα..!! Δείτε τις φώτο από το σκηνικό!
Έξ'από δώ
τη Δευτέρα
Οι ΔΙΑΣ του Βόλου μόλις πήγαν να μου χρεώσουν μια ξεραμένη κουράδα που βρήκαν από πίσω μου στο γρασίδι για μαύρο. @ Πεζούλια
No photo description available.
No photo description available.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive