Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

ΝΕΟΤΕΡΑ. ΠΑΝΙΚΟΣ στη Βάρη: Ένοπλοι μπήκαν στη γνωστή ταβέρνα "ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ" και άνοιξαν πυρ - Δύο νεκροί, Δυο βαρειά τραυματίες. ΒΙΝΤΕΟ


 Ενοπλοι εισέβαλαν στη γνωστή ταβέρνα "ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ" στη Βάρη και άνοιξαν πυρ. 
Πληροφορίες για δύο νεκρούς. 

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο νεκρούς και τουλάχιστον δύο τραυματίες...
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι δράστες της επίθεσης μπήκαν μέσα στη γνωστή ταβέρνα με στόχο να εκτελέσουν τα θύματά τους, οι οποίοι κατάγονται από Σλοβενία και Μαυροβούνιο. Τα θύματα έτρωγαν μαζί με την οικογένειά τους και τα παιδιά, όταν οι τέσσερις ένοπλοι δράστες εισήλθαν στο μαγαζί και τους σημάδεψαν εξ επαφής.
ΝΕΟΤΕΡΑ
Πυροβολισμοί σε ταβέρνα στη Βάρη: Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση που έγινε σε γνωστή ταβέρνα στην περιοχή Βλάχικα της Βάρης. Σύμφωνα με πληροφορίες στο μαγαζί εισέβαλαν τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και πυροβόλησαν κατά δύο ανθρώπων που εκείνη την ώρα έτρωγαν με τις οικογένειές τους. Οι δύο άνδρες διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.  
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα δύο θύματα είναι από την Σλοβενία και το Μαυροβούνιο, αντίστοιχα. Μαζί τους διακομίστηκε στο ίδιο νοσοκομείο και μία γυναίκα, με τραύματα στα πόδια. Πληροφορίες αναφέρουν πως καθόταν σε διπλανό τραπέζι και τραυματίστηκε στον μηρό από σφαίρα που εξοστρακίστηκε. Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive