Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Το τερμάτισε η Γεροβασίλω: Εμείς θεσμοθετήσαμε την 13η σύνταξη…και η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα την κόψει


Επίθεση στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση εξαπέλυσε με δήλωσή της, η Όλα Γεροβασίλη, γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ:  “Δυστυχώς για τον κ. Βρούτση η αλήθεια και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δεν αλλάζουν...
όσα ψέματα και να χρησιμοποιήσει.  Την περίοδο 2010-2015 οι κυβερνήσεις του παλαιού δικομματισμού -επιφανής εκπρόσωπος του οποίου είναι ο κ. Βρούτσης- με 12 οριζόντιες μειώσεις συντάξεων αφαίρεσαν 45 δισ. ευρώ από το εισόδημα των συνταξιούχων” αναφέρει σε δήλωσή της και προσθέτει:  “Ανάμεσά τους η 13η και η 14η σύνταξη, δηλαδή δύο ολόκληρες συντάξεις τον χρόνο. Σε ό,τι αφορά τους “χρυσούς παππούδες” ο κ. Βρούτσης καλά θα κάνει να ξαναδιαβάσει την ανάρτησή μου.  Σε αυτήν επικρίνω τη μεθόδευση της κυβέρνησης να στελεχώσει γραφεία βουλευτών και υπουργών με μετακλητούς-συνταξιούχους από την εκλογική τους πελατεία δίνοντάς τους και μισθό και σύνταξη.  Αν κάποιοι χρωστούν μια συγγνώμη στους συνταξιούχους, κύριε Βρούτση, είναι αυτοί που μείωσαν το εισόδημά τους κατά 40%, είναι αυτοί που τους έκοψαν το μέρισμα που έπαιρναν τα Χριστούγεννα, για τρία συνεχή χρόνια επί ΣΥΡΙΖΑ, και είναι αυτοί που ετοιμάζονται τώρα να κόψουν και την 13η σύνταξη που θεσμοθέτησε η προηγούμενη κυβέρνηση” καταλήγει η κ. Γεροβασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive