Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Δράμα: Άρπαξε 12.500 ευρώ αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός

Κατερίνη, αστυνομία, απάτη
Στα… πράσα πιάστηκε ένας 32χρονος όταν παραβίασε την είσοδο μιας επιχείρησης στη Δράμα, το απόγευμα της Κυριακής, καθώς βρήκε στο εσωτερικό της 12.450 ευρώ! Ωστόσο, για κακή του τύχη ήχησε ο συναγερμός. Πριν καλά – καλά προλάβει να βγει...
από το κτίριο ο 32χρονος Έλληνας, το είχαν περικυκλώσει αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ειδοποιήθηκαν από το Κέντρο τους για την διάρρηξη και τον έπιασαν στα πράσα.
Στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκε μία πλαστική σακούλα με τα χρήματα που αποδόθηκαν στον δικαιούχο, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που άσκησε δίωξη σε βάρος του για κλοπή.
Δύο συλλήψεις για κλοπή στη Ζάκυνθο
Δεν βρήκαν μόνο όσα είχαν κλαπεί από το ανασφάλιστο αυτοκίνητο μιας γυναίκας που ήταν σταθμευμένο στο Αργάσι της Ζακύνθου οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες το βράδυ της Κυριακής, αλλά και άλλα κλοπιμαία που ερευνάται η προέλευσή τους.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο με οποίο κινούνταν ο 47χρονος Έλληνας και ο 38χρονος αλλοδαπός που είχαν αρπάξει την τσάντα της ιδιοκτήτριας του οχήματος, τους πέρασαν χειροπέδες και ερεύνησαν το Ι.Χ. το οποίο κατασχέθηκε.
Στο εσωτερικό του βρήκαν ηλεκτρονικές συσκευές που οι δράστες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τη νόμιμη κατοχή τους. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενοι για κλοπή και εξετάζεται η εμπλοκή τους και σε άλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive