Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Αυτό το λυκόσκυλο έχει «ρίξει» το διαδίκτυο - Δείτε γιατί (φώτο-βίντεο)

Αυτό το λυκόσκυλο έχει «ρίξει» το διαδίκτυο - Δείτε γιατί (φώτο-βίντεο)
Το γύρο του διαδικτύου, κάνει ένας σκύλος ο οποίος έχει καμπούρα και αυτό δε στέκεται εμπόδιο για να κερδίσει την αγάπη όλων παγκοσμίως. Πρόκειται για τον Κουασιμόδο, ένα λυκόσκυλο που έχει μία σπάνια γενετική ανωμαλία στη σπονδυλική του στήλη..
(short spine syndrome).  Βρέθηκε παρατημένος και φοβισμένος 

Ο σκύλος αυτός είχε βρεθεί παρατημένος στη Μινεσότα και δεν έδειχνε καμία εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, παρά μόνο φόβο.  Η ομάδα εθελοντών Secondhand Hounds (κυριολεκτικά σημαίνει «σκυλιά του δεύτερου χεριού») τον πήρε υπό την προστασία της για να τον φροντίσει και να του βρει νέο σπίτι.  Το αξιολάτρευτο λυκόσκυλο πέρασε από πολλές ιατρικές εξετάσεις και χειρουργεία, για να καλυτερεύσει η ζωή του.   Έγινε viral Ο Κουασιμόδος – Κουάσι για τους φίλους – έγινε μεγάλη «φίρμα» και λατρεύτηκε από όλους τους εθελοντές, ενώ και ο ίδιος έχει αγαπήσει τους ανθρώπους του κέντρου.   

Αν και υπήρξαν πολυάριθμες αιτήσεις για υιοθεσία, το κέντρο αποφάσισε να κρατήσει τον σκύλο.  Μαζί με τα άλλα ιδιαίτερα σκυλιά του κέντρου, ο Κουασιμόδος έχει γίνει απόδειξη ότι ακόμα και τα «άσχημα» σκυλιά αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία.  

Οι πολυάριθμοι θαυμαστές του συνεχίζουν να μαθαίνουν τα νέα του από το Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive