Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

"Καημένα" προσφυγόπουλα, λαθρομεταστόπουλα, κάνουν το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» σε ελληνικό έδαφος. Αφυπνισθείτε! ΒΙΝΤΕΟ

Περιστατικό που δείχνει πως κάποιοι ήδη ετοιμάζονται, την ώρα που εμείς κοιμόμαστε.
Αντιλαμβάνεστε ΠΟΙΟΙ έρχονται και ΓΙΑΤΙ στην Ελλάδα κατά χιλιάδες;...

Γράφει ο ..(( Λ ))..
Μιλούν Αραβικά και σχηματίζουν το σήμα των Γκρίζων Λύκων ενώ πιθανότατα περνούν τα σύνορα του Έβρου. Κατά άλλους ίσως το συγκεκριμένο βίντεο τραβήχτηκε στη Σάμο. Σε κάθε περίπτωση το γεγονός πως «ευάλωτοι επενδυτές» βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος ανενόχλητοι ενώ σχηματίζουν το σήμα αυτό είναι άκρως ανησυχητικό.
Οι Γκρίζοι Λύκοι (τουρκικά: Ülkü Ocakları) είναι τουρκική εθνικιστική, πολιτική οργάνωση που έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική, ενώ η ιδεολογία της βασικά είναι ο παντουρκισμός, η ιδέα δηλαδή για την ένωση και κοινή δράση όλων των τουρκικών φυλών και τη συμβίωσή τους σε μια νέα Τουρκική Αυτοκρατορία.
Αντιλαμβάνεστε ποιοι έρχονται στην Ελλάδα κατά χιλιάδες;

3 σχόλια:

  1. τα φωναζαμε και τα λεγαμε οτι ο τζιχαντισμος,τουρκοφιλοι εθνικιστες κλπ... οχι μονο χτυπαει πλεον για τα καλα την πορτα μας,ηδη βρισκεται μεσα και διατρεχουμε τεραστιο κινδυνο

    Κάτι βρωμάει πολύ στην Σάμο – Κλοπές, λεηλασίες και καταστροφές σε εξοχικές κατοικίες και ποιμνιοστάσια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    https://taxalia.blogspot.com/2019/12/blog-post_807.html

    Αποχαιρέτα την Ελλάδα που… χάνεις! 100.000 νέοι μετανάστες αναμένονται το 2020 – Μπλόκο από τη Λέσβο σε νέα δομή

    https://taxalia.blogspot.com/2019/12/100000-2020.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι στιγμή που ο Ερντογάν (πιόνι) μας απειλεί ανοικτά με πόλεμο, φίλος των αλβανων, σκοπιανων, βουλγαρων, (εχθροί Α και Β ΠΠ) παιδί των γερμανων (σπόνσορες της καταστροφής του 22) των αμερικανικών (βλέπε Ίμια) κτλ..
    .. σου στέλνει από τι χώρα, αυτές της αγέλες (βλέπε βίντεο) τότε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια οεο!
    Το σατανικό της υπόθεσης όμως αυτοί πού κυβερνούν αυτό το τόπο (πιόνια), δεν τους ελέγχουν κατά την είσοδο (ύποπτο) τους εφτιαξαν νόμους (ύποπτο), τούς επιδοτούν, τους δίνουν σπίτια δωρεάν, εργασία κτλ
    μόνο όποιος είναι τυφλος δεν βλέπει, κουφός δεν ακούει, μουγγός δεν φωνασκεί.
    Όλα γίνονται βάση σχεδίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2000
    Συνέρχεται το υπουργικό συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη. Ο πρωθυπουργός διαβάζει στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου δήλωσή του στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 9 Απριλίου. Στη δήλωση του ο Κ. Σημίτης αναφέρει και τα εξής: « Ολοκληρώνεται τώρα μια πολύχρονη προσπάθεια για την εξυγίανση και αναδιάρθρωση της εθνικής οικονομίας. Η χώρα μας διαθέτει σήμερα ισχυρή οικονομία. Θα καλύψει μέχρι και το Φεβρουάριο τα πέντε κριτήρια που θέτει η Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ένταξη στην ΟΝΕ. Το δημόσιο χρέος βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Τα επιτόκια των τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου έχουν προσεγγίσει τα αντίστοιχα επιτόκια των ισχυρότερων χωρών. Το εθνικό μας νόμισμα, η δραχμή, είναι σταθερό και μετέχει επί δύο χρόνια στο Μηχανισμό Συναλλαγματικών Ισοτιμιών. Είναι εκτός απροόπτου βέβαιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έλεγξα και πάλι αυτή την εβδομάδα, ότι το κριτήριο του αποπληθωρισμού καλυφθεί εντός του Φεβρουαρίου. Ο πληθωρισμός θα πέσει σε επίπεδα που συμβαδίζουν με τις επιδόσεις των ευρωπαϊκών χωρών. Η Ελλάδα θα υποβάλλει κατόπιν τούτου την αίτηση ένταξης στην ΟΝΕ αρχές Μαρτίου, πιθανόν στις 8 Μαρτίου». «Ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή για να χειριστεί το θέμα της ένταξης και τον προσδιορισμό του πλαισίου άσκησης πολιτικής για την ισότιμη και δημιουργική συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Έτσι θα έχει η φωνή μας κύρος». «Έχουμε κριτήριο μας το τι συμφέρει τη χώρα. Γι αυτό αγνοήσαμε μέχρι τώρα τις πιέσεις της εκλογολογία. Θέλαμε να πάρουμε τη σωστή για το μέλλον όλων μας απόφαση πατώντας σταθερά πάνω στα υπαρκτά δεδομένα. Σήμερα έχουμε τα δεδομένα και παίρνουμε την ενδεδειγμένη για τη χώρα απόφαση. Οι εκλογές θα προκηρυχθούν μετά την ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και μετά την υποβολή της αίτησης ένταξης. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 9 Απριλίου. Για την απόφαση αυτή ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive