Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Νέο μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα τη νύχτα στην Αττική. Στις φλόγες τρία οχήματα σε Αγία Βαρβάρα, Άνω Λιόσια και Βοτανικό

Νέο μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα τη νύχτα στην Αττική
Στις φλόγες τυλίχτηκαν τρία αυτοκίνητα σε περιοχές της Αττικής κατά την διάρκεια της νύχτας, την προανάκριση για τις δυο περιπτώσεις έχει αναλάβει η πυροσβεστική, ενώ για το ένα όχημα την έρευνα έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα..
στις 02:54 ξέσπασε πυρκαγιά από άγνωστη αιτία σε αυτοκίνητο στην οδό Αιόλου στην Αγία Βαρβάρα και στο σημείο μετέβησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Την προανάκριση ανέλαβε το ανακριτικό της πυροσβεστικής.
Κατεσβέσθη σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αιόλου, στο δήμο Αγίας Βαρβάρας Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν 6 με 2 οχήματα.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα
Στη 01:45 ένα ακόμη αυτοκίνητο, στην συμβολή της Μάρκου Μπότσαρη με την Μαντώ Μαυρογένους στα Άνω Λιόσια εκδηλωνόταν φωτιά. Επί τόπου μετέβησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, με την αιτία που προκάλεσε την φωτιά να παραμένει αδιευκρίνιστη.
Στις 21:30 το βράδυ, άγνωστο πυρπόλησαν όχημα που ήταν σταθμευμένο στη οδό Βουτσαρά στον Βοτανικό, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. Την προανάκριση για την συγκεκριμένη περίπτωση έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.
Ολοκληρώθηκε κατάσβεση σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Μ. Μαυρογένους στο δήμο Άνω Λιοσίων Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

Κατεσβέσθη σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Βουτσαρά στην περιοχή Βοτανικός του δήμου Αθηναίων. Στο συμβάν επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive