Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Δεύτερη νύχτα τρόμου με πυροβολισμούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Χριστούγεννα, πυροβολισμούς
Νέα επεισόδιο με πυροβολισμούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, μετά το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στα Λαδάδικα με 30 κουκουλοφόρους που άνοιξαν πυρ...
  Ειδικότερα, χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 23.00, σήμανε συναγερμός στην Άμεση Δράση Θεσσαλονίκης, όταν σε απόσταση λίγων μέτρων από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, κοντά στην Παναγία Χαλκέων, ένας αλλοδαπός άρχισε να πυροβολεί μετά από διαπληκτισμό που είχε με άλλα άτομα.  Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετά από κλήση, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικού που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον άνδρα που κρατούσε το όπλο και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.  Ευτυχώς δεν αναφέρθηκε τραυματισμός κατά την διάρκεια του επεισοδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive