Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Βαγγέλης Ρωχάμης: Η κόρη του βγήκε στην Αννίτα και έμεινε «παγωτό»! Είναι μια κούκλα. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρωχάμη, Μαρία
Η κόρη του Βαγγέλη Ρωχάμη, Μαρία, βγήκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και έμεινε «παγωτό» αφού είναι μια κούκλα.Το όνομά του έγινε θρύλος και συνώνυμο της παρανομίας, χωρίς όμως να διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρώπινης ζωής....

Η κόρη του Βαγγέλη Ρωχάμη, το ένα από τα έξι παιδιά του διάσημου Έλληνα ποινικού από διαφορετικούς γάμους, ακολουθεί ένα διαφορετικό δρόμο από αυτόν του πατέρα της, ανάβοντας «φωτιές» στις πίστες. Η Μαρία Ρωχάμη είναι τραγουδίστρια σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης και φιλοδοξεί να κάνει καριέρα όχι με το «βαρύ» επίθετο που φέρει, αλλά με τις φωνητικές της δυνατότητες.
Πάντως το επίθετο της μελαχρινής τραγουδίστρια, την έχει βοηθήσει όπως παραδέχεται, προκειμένου να μην την «ρίξουν» οι επιχειρηματίες στις συμφωνίες που κάνει
Ποιος ήταν ο Βαγγέλης Ρωχάμης;
Ο Βαγγέλης Ρωχάμης είναι Έλληνας κακοποιός που είχε καταδικαστεί για σωρεία εγκλημάτων, είχε εκτίσει ποινές και είχε πραγματοποιήσει αποδράσεις. Για πολλά χρόνια, κυρίως τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, η δράση του απασχολούσε τα μέσα ενημέρωσης και την κοινή γνώμη. Σήμερα ζει ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive