Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη επανέρχεται η κανονικότητα: Καθαρίζουν τα γκράφιτι από την παλιά Οικοκυρική Σχολή (ΦΩΤΟ). Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Οικοκυρικής Σχολής
Καθαρίζουν τα γκράφιτι και βάφουν τους τοίχους στο ιστορικό κτίριο της παλιάς Οικοκυρικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη, που φέτος στεγάζεται το 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο. Οι εργασίες καθαρισμού του εξωτερικού χώρου και στο προαύλιο του σχολείου...
στο κτήριο που βρίσκεται επί της οδού Εγνατίας 132, πραγματοποιούνται καθ΄όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από συνεργία του δήμου και θα ολοκληρωθούν σήμερα.
“Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στα προβλήματα και το σχολείο είναι πλέον λειτουργικό. Φυσικά και θα υπάρχουν προβλήματα αλλά θα τα αντιμετωπίζουμε”, είχε δηλώσει την ημέρα του αγιασμού ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σχετικά με τα λειτουργικά προβλήματα του κτηρίου της παλιάς Οικοκυρικής Σχολής που προκάλεσαν την ανησυχία των γονέων, λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.
Θυμίζουμε, πως το σχολικό κτίριο επί της οδού Αρχαιολογικού Μουσείου 29, που στέγαζε μέχρι το τέλος της περασμένης σχολικής χρονιάς το Πειραματικό Σχολείο, στο πλαίσιο του πρωτοβάθμιου προσεισμικού ελέγχου που διενεργείται στα σχολικά κτίρια κρίθηκε ακατάλληλο λόγω προβλημάτων στατικότητας.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ThessToday.gr από τις εργασίες καθαρισμού:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive