Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Νεκρός ο Αλβανός άντρας που τον μαχαίρωσε ο Αλβανός φίλος του μπροστά στα παιδιά του

ληστεία, σπίτι

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στον Βόλο, όπου δύο φίλοι Αλβανοί έτρωγαν και έπιναν μαζί και κατέληξαν να μαλώνουν – Χειροπέδες στον 41χρονο που μαχαίρωσε τον 38χρονο φίλο του μπροστά στα παιδιά του!  Συγκεκριμένα....
συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 41χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.  Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το μεσημέρι σε σπίτι στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, έπειτα από διαπληκτισμό, ο 41χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο -σύμφωνα με πληροφορίες μαχαίρι- στον 38χρονο και τον τραυμάτισε θανάσιμα.  Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 41χρονο.  Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive