Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Άντε και στην Αθήνα: Τουρκικό γεωτρύπανο και φρεγάτα, στο Αιγαίο (Βίντεο)


Έχουν δημιουργηθεί τετελεσμένα από την Τουρκία. Το τουρκικό γεωτρύπανο Yavuz, “παρέα” με τουρκική φρεγάτα, κόβει βόλτες μεταξύ Νάξου και Κω. Πλέουν σε Διεθνή ύδατα αλλά στέλνουν το μήνυμά τους στην υποχωρητική Ελλάδα....
  Στο σημείο αυτό, να σας θυμίσουμε ότι ήδη τουρκικό γεωτρύπανο, έχει κάνει γεώτρηση, εντός της κυπριακής ΑΟΖ.     Η Ελλάδα όπως πάντα, ακολουθεί υποχωρητική πολιτική. Στο τέλος, οι Τούρκοι θα φτάσουν στην Αθήνα για… γεωτρήσεις και εμείς ακόμα θα λέμε:  “Θα ανατινάξουμε βραχονησίδες, αν οι Τούρκοι πατήσουν πάνω”  Απορία: Γιατί οι πολίτες δίνουν πολλά δις τον χρόνο, για τα εξοπλιστικά, αφού ο στρατός έτσι και αλλιώς, απλά παρατηρεί τις πολεμικές ενέργειες των Τούρκων;  Για να μην υπάρξει κάποια παρανόηση: Όλοι οι Έλληνες σέβονται τις ένοπλες δυνάμεις. Άλλωστε έχουν υπηρετήσει σε αυτές. Το πρόβλημα είναι, ότι βλέπουμε ότι η Ελλάδα, κρατάει μια ένοχη σιωπή. Βλέπουμε μέρες Πρεσπών σε Αιγαίο και Κύπρο, εδώ και καιρό.  Η Ελλάδα αν ήταν να απαντήσει στις τουρκικές προκλήσεις, θα είχε απαντήσει ήδη. Αυτό δεν έγινε και δεν πρόκειται να γίνει. Επίσημα πρόσωπα, παραδέχτηκαν δημόσια, ότι η Τουρκία έχει το πλεονέκτημα. Όλα αυτά που ακούμε για δήθεν τελεσίγραφα προς την Τουρκία, δεν ισχύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive