Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

«Βόμβες» Καρατζαφέρη: «Αν δεν υπήρχε ο… δεν θα είχε ‘φαγωθεί’ ο Βενιζέλος – Η Φώφη δεν έχει το σθένος να…»»


«Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση», επεσήμανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ιδρυτής του ΛΑΟΣ, ο οποίος δήλωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών....
Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς «τι συμφέρει την Ελλάδα, να μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή ή ο Βελόπουλος», ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε: «Η ΧΑ είναι μία παγίδα, μία τρύπα που την ξέρουμε. Την τρύπα που ξέρεις δεν πέφτεις μέσα. Αλίμονο από μία τρύπα που δεν ξέρεις. Οση ζημιά ήταν να κάνει στο πολιτικό σύστημα η Χρυσή Αυγή, την έκανε. Ο Βελόπουλος είναι επικίνδυνος για την επόμενη μέρα. Αν φθάσει η Ελλάδα στην ανάγκη του Βελόπουλου, θα υποφέρει». Παράλληλα, σημείωσε ότι πίσω από την απομάκρυνση Βενιζέλου στο ΚΙΝΑΛ βρίσκεται ο Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος, όπως είπε, κινεί τα νήματα στην παράταξη: «Ο Λαλιώτης είναι ο πλέι μέικερ και όχι ο Βενιζέλος. Ο παίκτης σήμερα που κάνει όλο το παιχνίδι λέγεται Κώστας Λαλιώτης. Αν δεν υπήρχε Λαλιώτης από πίσω, δεν θα είχε ‘φαγωθεί’ ο Βενιζέλος. Δεν είχε το σθένος να το κάνει μόνη της η Φώφη» και συνέχισε:     «Λαλιώτης, ΠΑΣΟΚ, Φώφη δεν πρόκειται να είναι ασφαλείς παρτενέρ της ΝΔ. Ο Βαρουφάκης δεν γίνεται, εφόσον λένε ότι του ετοιμάζουν πειθαρχική επιτροπή. Να είναι ο Βελόπουλος; Καλύτερα ο Μητσοτάκης να καταπιεί ένα μαγκάλι με αναμμένα κάρβουνα. Δεν κάνει ο άνθρωπος. Καμία σχέση με το επίπεδο Βορίδη, Άδωνι κ.λπ.».

2 σχόλια:

  1. Κάτσε στην άκρη τώρα μαλακα, να κάνεις αβάντα του Μητσοτάκη, προδότη του Ελληνικού λαού, Βουλή δεν ξαναβλεπεις, ο Βελόπουλος θα μπει και θα τον βλέπεις στην τηλεόραση βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρχικωλοτούμπα,προδότη του πατριωτικού χώρου,τσουλάκι της διεθνούς μασονίας,αρχιπαπατζή, αρχιλαμόγιο, αυτά είναι τα παιδάκια που εξέθρεψες...............!!!όλα εδώ πληρώνονται!! η ξεφτίλα θα σε ακολουθεί μέχρι το βιολογικό σου τέλος!!!!μεγάλε, ήδη γράφτηκες με ανεξίτηλα γράμματα στις σελίδες με τους υπόλοιπους ΝΕΝΕΚΟΥΣ αυτού του τόπου!!! μόνο που δεν υπάρχει ένας Θεόδωρος Κολοκοτρώνης να σας πάρει το κεφάλι!! φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!!!! άντε για ξεφτίλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive