Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Βάνα Μπάρμπα: "Μου έκανε πρόταση το ΚΙΝΑΛ. Θέλω να συμπράξω επειδή η Φώφη Γεννηματά είναι πρόεδρος. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα της καρδιάς". Τα ΙΔΙΑ έλεγε ΚΑΙ στο ΛΑ.ΟΣ. ΒΙΝΤΕΟ. Ρόμπα, ε, ΡΟΜΠΑ!!

Βάνα Μπάρμπα
Την απόφασή της να κατέβει στην πολιτική με το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Open Beyond η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Βάνα Μπάρμπα στο ΛΑΟΣΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. ΒΙΝΤΕΟ. Όπως υποστηρίζει, θέλει να συμπράξει με το ΚΙΝΑΛ διότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα της καρδιάς κι έχει και γυναίκα προεδρο....
«Μου έγινε μια πρόταση από το ΚΙΝΑΛ, από το ΠΑΣΟΚ. Για μένα είναι ένα κόμμα της καρδιάς εδώ και πολλά χρόνια. Ο λόγος που με κάνει να θέλω να συμπράξω είναι γιατί πρόεδρος είναι γυναίκα. Θεωρώ ότι οι γυναίκες στην πολιτική, στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας, παίζουν πολύ μικρό ρόλο. Είναι τρομερό να είναι μόνο 5%. Ανδροκρατούμενο τελείως το πολιτικό τοπίο του τόπου…. Κι επειδή θεωρώ ότι είναι μία γυναίκα που έχει και τα guts, είδαμε και τελευταία τις αποφάσεις της… Μ’ αρέσει, θέλω να συμπράξω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υποψήφια με το ΛΑΟΣ η Βάνα Μπάρμπα

09/04/2012

Την προσχώρηση της Βάνας Μπάρμπα στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης

Την προσχώρηση της Βάνας Μπάρμπα στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης. Η κ. Μπάρμπα θα είναι υποψήφια στη Β' Αθηνών.
Μετά τη συνάντηση με την κ. Μπάρμπα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε: «Η κ. Βάνα Μπάρμπα, εκτός από μία εξαιρετική καλλιτέχνης είναι και ένα έντονα πολιτικοποιημένο άτομο. Χαίρομαι λοιπόν, που θα δώσει τη μάχη για τη Δημοκρατία, για τον Κοινοβουλευτισμό μέσα από τις τάξεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.
Θα είναι υποψήφια στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών και θα αναλάβει το χειρισμό των θεμάτων που άπτονται του Πολιτισμού. Βάνα Μπάρμπα καλώς ήλθες. 'Καλό βόλι'».

Από την πλευρά της η κ. Μπάρμπα δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή, γιατί θέλω να είμαι σε ένα κόμμα που πιστεύω ότι μπορεί να αφήσει χώρο σε νέους ανθρώπους και να βοηθήσουν στο κομμάτι του κοινωνικού πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive