Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

«Μήνυμα» στην Τουρκία με σημαία «ανεξάρτητης Κρήτης» – Δεν την είδε ο Πάκης ;του Κίμωνα Χαραλάμπους (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ως ΕΔΩ! Φτάνει πια!
Τον προηγούμενο μήνα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, είχε βρεθεί στην Κρήτη, όπου μεταξύ άλλων παρέστη σε εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της επαρχίας Αποκορώνου στα Χανιά ενώ ανακηρύχθηκε και επίτιμος δημότης....

Φυσικά δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στην Τουρκία, η οποία έχει κλιμακώσει τις ενέργειές της κατά Ελλάδας και Κύπρου.
Ωστόσο, αυτό που κανείς δεν παρατήρησε και αναδεικνύει σήμερα το el.gr, είναι πως κατά την κατάθεση στεφάνου στο ηρώο πεσόντων της περιοχής, ανέμιζε όχι η Ελληνική Σημαία, αλλά η σημαία της «ανεξάρτητης Κρήτης».
Θα πρέπει να τονιστεί εδώ, ότι ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητο κράτος της Κρήτης, αλλά μια δήθεν (ημι)αυτόνομη και πλήρως ελεγχόμενη περιοχή από τις Μεγάλες Δυνάμεις.
Ως εκ τούτου, η σημαία δεν συμβόλιζε την ανεξάρτητη Κρήτη (όπως δυστυχώς, λανθασμένα πιστεύουν πολλοί και την αναρτούν με «υπερηφάνεια»), αλλά την υποταγή στην Οθωμανική Πύλη, καθώς το νησί εξακολουθούσε να αποτελεί εδαφικό τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Το πραγματικό μπαϊράκι της Κρήτης είναι το παρακάτω, κατά τον ελληνικό αγώνα εναντίον των Τούρκων, και όποιος το αρνείται θα πρέπει να δώσει λόγο σε όλους τους Έλληνες:
Αρχική ΦΩΤΟ: eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive